Tuotteet

BlackFire

Tuotteet villisikojen ja peurojen houkutteluun.

Trofee tuotteet villisikojen hampaille. Perinteiset taustalevyt seinälle, koristelehvät ja myös hampaiden täyttöaineet.

Uutuus! Clausen Predatorcall 6-petopilli

Legendaarisen ammattimetsästäjän ja elokuvantekijän Kristoffer Clausenin uusin monipuolinen petopilli. Tällä pillillä tuotat vähintään 6 eri ääntä mm. käpytikan, kauriin vasan, jäniksen&rusakon sekä hiiren hätähuutoa. Erittäin hyvä ympärivuotinen pilli.

REVEHYLSA

Vuoden 2019 suosituin petopilli vihdoin myös Suomessa!

BoarCollect

Annostelija tervan tai siirapin annosteluun (myös peurojen tehokkaaseen houkutteluun)!

Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua ja myös hankaavat turkkia poistaakseen loisia ja käyttävät tervaa myös karkotteena.

BoarCollect annostelijan avulla saat pidettyä hankauspaikan sioille tuorreena. Anostelijassa on akku ja siitä löytyi myös ajastin, johon voi säätää ajan minkä verran tervaa laite pumppaa ja valuttaa puun kylkeen. Annostelijan säiliöön mahtuu 2 litraa.Annostelijassa voi käytää myös muita houkusnesteitä.Anostelijan avulla pidät myös houkuttelupaikan rauhallisena, kun siellä ei tarvitse ihmisen kulkea!

Tukea kytikselle!

Vakain ampumatuki markkinoilla. Tanskalainen Viper Flex Styx Journey tukee aseen myös perästä ja leveä etutuke mahdollistaa aseen nopean tähtäyspisteen siirron tukea liikuttamatta. Vastaa pöydältä ampumisen tarkkuutta! Viper Flex Styx Journey 299e.

Kauppaan

Brunox

Aseiden puhdistus- ja hoitotuotteet. Aseidenhoitoon valikoimistamme löytyvät laadukkaat itävaltalaiset testit voittaneet Brunox-aseöljyt sekä voitelu- ja suoja-aineet.