HIKVision valmistaa edulliset lämpökamerat ja myös huipputason välineet. HIKVision on maailman suurin alan valmistaja ja sillä on 20 vuoden osaaminen lämpökuvantamisesta. HIKvision valmistaa myös usean muun merkin myymät tuotteet. HIKvisin työllistää yli 40000 ihmistä ympäri maailmaa. Liikevaihto 7,1 mrd.€.

Mikä tahansa esine, jonka lämpötila on absoluuttisen nollan yläpuolella, lähettää havaittavan määrän infrapunasäteilyä. Mitä korkeampi kohteen lämpötila on, sitä korkeampi IR-säteily on. Hyödyntämällä esineiden infrapunavoimakkuuksien eroja lämpökamerat tekevät näkymättömästä infrapunasta “näkyvän” lämpövyöhykekuvien muodossa.

Hikvision-lämpökamerat, jotka kattavat turvallisuus-, termografia- ja kaupallisen näkymän, takaavat kerrostetun tilannetietoisuuden useissa skenaarioissa, kuten kehäsuojaus, lämpötilan mittaus ja palon havaitseminen. Ne “näkevät” pitkiä matkoja käytännössä missä tahansa valossa tai sääolosuhteissa, erottaen ihmiset ja ajoneuvot muista esineistä. Näkyvän valon kuvantamisella ja visualisoiduilla metatiedoilla täydennetyt Hikvision-lämpökamerat ovat ihanteellinen valinta tietoisuuden lisäämiseksi tapahtumista ja hätätilanteista vuorokauden ympäri.

Turvasarja on rakennettu kestämään ankaria ulkoilmaolosuhteita ja varustettu huipputeknologialla, joten se voidaan helposti muuttaa kehittyneiksi kehyssuojajärjestelmiksi kriittisille infrastruktuureille. Tyylikäs muotoinen muotoilu, jossa on erilaisia malleja ja ulkonäköä, kädessä pidettävää Thermography-sarjaa käytetään laajasti sisätilojen palontorjunnassa, sähköisissä ja mekaanisissa tarkastuksissa jne. Commercial Vision -sarja pitää kädessä pidettävät monokulaariset ja kiikarilaitteet sekä ydinlämpökomponentit.

Hikvision-lämpötuotteissa on kolme innovatiivista toimintoa, jotka parantavat ympäristön sopeutumiskykyä: automaattinen vahvistuksen hallinta- Auto Gain Control (AGC), digitaalisten yksityiskohtien parannus - Digital Detail Enhancement (DDE) ja 3D-digitaalinen kohinanvaimennus - 3D Digital Noise Reduction (DNR). AGC säätää kuvan dynaamisen alueen auttaakseen kuvaa säilyttämään tasapainoisen kirkkauden. DDE, joka perustuu kiinnostavan alueen määrittävään algoritmiin, antaa yksityiskohtaisemman kuvan ruudulla; ja 3D DNR - 3D Digital Noise Reduction minimoi entisestään "kuumien pikselien" vaikutuksen, jolloin kuvat näyttävät vieläkin terävämmiltä.

Hikvisionin lämpötuotteilla on seuraavat edut:

- Kaikissa tuotteissa käytetään edistynyttä sensoria, jonka NETD jopa alle 35mK.

- 16 vuoden kokemus kuvausteknologiasta ja Hikvisionin omistamat AGC-, DDE- ja 3D DNR -teknologiat on kehitetty ainutlaatuisesti tarjoamaan suuria etuja kuvan muodostuksessa

- HIK tuotteilla on todistetusti kyky työskennellä ankarissa olosuhteissa (-40 ° C - 60 ° C), itsesuojaavilla lämpötilan säätimillä ja älykkäällä lämmityksen / jäähdytyksen säädöillä jäätymisen ja sumun estämiseksi takaa keskeytymättömän, ympärivuotisen käytön tuotteille

- Pitkä käyttöaika. Normaalisti kamerat kestävät vain ± 10%: n jännitteen vaihtelua. Hikvision-lämpökamerat on erityisesti suunniteltu mukautumaan tilanteisiin, joissa jännitteen vaihtelu on enintään ± 20% ja tehonhäviö 5%

Useimpien kaksispektristen tuotteiden kohdalla näkyvän valomoduulin tarkka sijoittelu on erittäin vaikeaa, mikä edellyttää jatkuvaa manuaalista säätöä. Hikvisionin optiset ja termiset PTZ-kamerat on kuitenkin varustettu akselin säätötekniikalla, joka varmistaa, että sekä lämpökuva että näkyvä kuvantaminen ylläpitävät täsmälleen samaa näkymää. Kun lämpömoduuli havaitsee poikkeavuuksia, näkyvän valon moduuli voi automaattisesti etsiä ja seurata olennaisia yksityiskohtia.