Lämpötähtäimet

Mitä lämpökuvatekniikka ja miten eroaa yökiikareista?

Yökiikarit ovat myös hyviä apuvälineitä, mutta lämpötekniikka menee niiden edelle monella tavalla. Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Lämpökamerat ja lämpötähtäimet muodostavat kuvan kohteiden lämpötilaeroista. Siihen ei tarvita mitään näkyvää valoa. Lämpötähtäin toimii sateessa ja sumussa, yöllä ja päivällä, talvella ja kesällä.

Night Pear SEER lämpötähtäimet, tunnettuja tarkuudestaan jo vuodesta 2017! Night Pearl on valmistanut vastaavaa clip-on adapteria jo 2000-luvun alusta viranomaiskäytöön valonvahvistimiin. Lämpötähtäimiä ovat valmistaneet 2009 vuodesta. Adaptereiden laadulla ja tähtäimien linjauksella päästään tarkkuuteen, jonka vain Night Pearl pystyy tarjoamaan alan valmistajista.

SEER lämpötähtäimet ovat tavalliseen tähtäinkiikariin kiinnitettäviä clip-on lämpökuvaussovittimia. Tähtääminen ja ampuminen tapahtuu aseessa olevalla tavallisella kiikaritähtäimellä, tällöin myös käytetään kiikaritähtäimen kohdistusta. Night Pearl SEER lämpötähtäimet voit irroitaa tai vaihtaa toisesta aseesta tai kiikarista toiseen ilman osumapisteen muutosta ja metsästystilanteessa laittaa SEER lämpötähtäimen kiikariin kiinni.

Lue lisää..