BlackFire Corn&Special mineraalisuolat 3+3 x 500g

37,00 €

Varastossa

Kuvaus

Uusi yhdistelmäpakkaus!

Kolme pulloa Corn ja kolmepulloa Special mineraalisuolaa.

Tehokas yhdistelmä varsinkin kauriiden houkutteluun. Special -mineraalisuolan voimakas tervan, suola ja aniksen tuoksu houkuttelee myös tehokkaasti kauriita!


BlackFire Corn

BlackFire Corn sisältää maissisiirappia ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös peuroille!


BlackFire Special

BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali. Se on villisikoja voimakkaasti houkuttelevilla aineilla, mausteilla (mm. anis) tehostettu. Voimakas haju houkuttelee tehokaasti villisikojen lisäksi myös muita sorkkaeläimiä. Hyviä tuloksia saatu myös kauriiden houkuttelussa uudelle paikalle!


Käyttö: BF Specialia käytetään villisikojen houkutteluun, mutta se houkuttelee myös hirvieläimiä, kuten peuroja. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan.BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti.BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi.Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti.Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.