BlackFire Corn-mineraalisuola seuratarjous

alkaen 299,00 €


Kuvaus

BlackFire Corn-mineraalisuola seuratarjous 10 tai 30 laatikkoa


BlackFire Corn

BlackFire Corn sisältää maissisiirappia ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös peuroille!

BlackFire Corn -mineraalisuolaa voi sekoittaa kätevästi kauran sekaan, sirotella maahan tai nyt on ajankohtaista laittaa omenoiden päälle.


Ainesosat: maissisiirappi, mineraalisuola, Jodi (KI), E535 paakkuuntumisenestoaine.

Tuote on suunniteltu alunperin villisikojen houkutteluun.Testeissä Suomessa on huomattu yhdistelmän houkuttavan hyvin myös valkohäntäpeuroja. Tuotesarjaan on tulossa lisää makuvaihtehtoja.


Käyttö: BF Maissi on täysin luonnonmukainen, maissisiirappista ja suolasta valmistettu rehuseos,jonka tarkoituksena on houkuttaa riistaa. BF Maissia voidaan käyttää lisähoukuttimena esim. viljan seassa tai itsenäisenä houkuttimena. BF Maissi houkuttaa tehokkaasti myös peuroja. Tuote on testattu menestyksekkäästi peuranhoukuttelussa Suomessa.


Käytettäessä viljan tai rehun lisukkeena: Ravista pulloa ja lisää BF Maissia pullollinen (0,5kg)noin 5-10 kg viljan tai rehun joukkoon ja sekoita hyvin.Levitä seos maahan tai kaukaloon.BF Maissia voi käyttää myös itsenäisenä houkuttimena kaatamalla esim. maahan tai kaukaloon. BF Maississa on erittäin voimakas sokerimaissin tuoksu ja maku, joka houkuttaa luonnonvaraisia riistaeläimiä tehokkaasti (mm. villisiat, hirvieläimet sekä karhut).Säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Maissia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.


Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa.