BlackFire Protein&Terva

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Erittäin tehokas paketti houkutteluun.

Paketissa:

  • BF Protein+maissisiirappi
  • 6-pulloa tervaa.


Villisiat tarvitsevat runsaasti proteiinia ravinnokseen ja etsivät jatkuvasti parhaita, tehokkaita proteiininlähteitä. Siksi ne etsivät ja kaivelevat ahkerasti mm. matoja ja toukkia, jotka ovat niille oivallisia proteiininlähteitä. Tästä syystä on kehitetty BF Protein, jossa on suuri määrä hyvälaatuista proteiinia ja sen mukana maissisiirappi antamaan nopeaa energiaa!


Kaada maissisiirappi pussiin, sulje pussi ja sekoita hyvin. Anna imeytyä muutama minuutti ja sekoita sitten esim. viljan tai muun rehun kanssa.

Sekoita pussi (1 kg) 10–12 kg viljaan ja ripottele astiaan tai kuivaan maahan.


Ravintorikkaan proteiinin ja sokeripitoisen siirapin yhdistelmä on siat koukuttava yhdistelmä. Niitä syötyään pienenkin määrän palaavat houkuttelupaikalle uudestaan ja uudestaan etsimään niitä lisää.


Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua sekä myös hankaavat turkkia poistaakseen punkkeja, kirppuja ja loisia. Villisiat käyttävät tervaa myös karkotteena. Terva on villisikojen houkuttelun perusta. Se houkuttaa ne uudestaan ja uudestaan houkuttelupaikalle. Villisikojen käyttäytymistä seurannassa Suomessa on huomattu niiden menevän ensiksi tervaan ja vasta sen jälkeen syömään. (Riistakamerakuvat: Räsänen Jukka)