Viper-Flex ampumatuki

Tukea riistalaukauksiin ja rata-ammuntaan!

Nyt on taas kytismetsästykset alkamassa ja hämärää tarvitaan tarkkoja riistalaukauksia. Tanskalainen Viper Flex Styx Journey tukee aseen myös perästä ja leveä etutuke mahdollistaa aseen nopean tähtäyspisteen siirron tukea liikuttamatta. Vastaa pöydältä ampumisen tarkkuutta!

Tietoja Viper-Flex® Styx -Journey:stä:

  • Pituus purettuna: 65 cm
  • Helppo ja nopea säätö haluttuun korkeuteen
  • Valmistettu mustasta eloksoidusta alumiinista yhdistettynä hiilikuituun
  • Voidaan kuljettaa tavallisessa matkalaukussa
  • Kiinnityspidikkeet ja kuljetuspussi
  • Sopii ampujaille, joiden pituus on 1,20–1,95 m
  • Voidaan lyhentää 118 cm: iin
  • Paino 1050 g

Viper-Flex® Styx Journey on uudistettu malli menestyneille Viper-Flex® Journey-ampumakepeille. Tämä tuki on erityisesti suunniteltu metsästysmatkailua harrastaville! Viper-Flex® Styxin parannukset sisältävät:

-Viper-Flex® Styx Journey on yhdellä kädellä ohjattava. Ammuntakeppien sivussa oleva kahva antaa mahdollisuuden avata ampumakepit edessä olevalla kädellä, valmiiksi ammuntaan. Kahva voidaan siirtää oikealle puolelle vasenkätisiä ampujia varten.

-Aikaisemmin vain aseenperän tukemiseksi tarkoitettu haarukka on nyt avattu ja varustettu täydellä kumipäällysteellä. Nyt Viper-Flex® Styx Journey -ampumatukea voidaan nyt käyttää molemmin päin. Haarukka voi nyt tukea etuosaa, ja sivusäätö voidaan tehdä perää siirtäen leveämmän tuen päällä. Ylälukitustappi, joka pitää etu- ja takajalat yhdessä, on nyt integroitu yläosaan ja on nyt valmistettu kumista. Tämä varmistaa tikkujen hiljaisemman toiminnan. Yläosien reuna on nyt tehty niin leveäksi, että etujalat koskettavat sivussa olevaa kumia, mikä vähentää melua, kun kannat ampumatukea.

Molemmissa yläosissa on sisäänrakennettu ratastus, joka varmistaa niiden yhtenäisen asennon suhteessa jalkojen leviämiskulmaan. Tämän järjestelmän avulla on nyt mahdollista levittää tukijalat normaalille ampumiskorkeudelle. Tartu kahvaan sekä tukijalan ympärille ja nosta sauvat maasta ja purista kahvaa. Tällöin amputuki aukeaa käyttövalmiiksi nopeasti ja voit asettaa aseen toisella kädellä tuen päälle. Jos tarvitset hieman korkeampaa tai matalampaa ampuasentoa maaston luonteen vuoksi, voit hienosäätää tarttumalla yhteen jalkaan ja säätämään levityskulmaa. Jos haluat käyttää ampumatukea kytiksellä istuen tai polvistuaksesi ampuma-asentoon, lyhennä jalkoja yksinkertaisesti pituussäädöistä tai levitä ne tarvittavaan kulmaan. Kumijalat Viper-Flex® Styx -Jouney:ssä ovat myös uusia. Ne on suunniteltu käytettäväksi kovilla, tasaisemmilla pinnoilla, "puremaan" maahan suuremmalla levityskulmalla samoin kuin pehmeillä pinnoilla. Leveä tuki edessä mahdollistaa suuremman ampuma- alan ilman ampumatuen siirtoa maasta.

Viper-Flex ampumatuen käyttöönotto!

Alempana video Viper-Flex ampumatuen käytöstä oikeassa riistatilanteessa.