Metsästäjiltä metsästäjille

BlackFiren synty

BlackFire on perheyritys. Ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin 2018. 2020 BlackFirestä tuli Euroopan suosituin villisikojen houkuttelutuote. 2021 laajentui USA:an. BlackFire tuotteiden kehittäjä ja tehtaan omistaja on slovenialainen Marko Gracner. Hän pyörittää sitä vaimonsa ja poikansa kanssa. Hän on toiminut koko ikänsä metsästyksen parissa ja testannut lukemattomia menetelmiä riistan ja erityisesti villisikojen houkutteluun. Kokemuksen avulla hän kehitti parhaat mahdolliset tervatuotteet ja niiden yhdistelmät villisioille. Tuotekehitys jatkuu edelleen, milloinkaan tuote ei voi olla liian tehokas!

Vuosien kehittelyn jälkeen syntyi tuoteperhe nimeltä BlackFire. Testaaminen ja laadunvalvonta on Markolle kunnia-asia!

BlackFire tuotteita on testattu ammattimaisessa riistanhoidossa ja metsästyksessä ympäri Eurooppaa jo vuosia. Tuote lanseerattiin markkinoille 2018 loppuvuodesta.

Suomeen BlackFiren toi Leo Grönlund kesällä 2019, kuvassa vasemmalla. Leo on toiminut myös BlackFire tuotetestauksessa erityisesti kauriiden ja peurojen parissa.

BlackFire Suomen uudet yrittäjät oikealta Toni Toronen ja Jani Lehtinen.

Leo Grönlund jätti vetovastuun Toni Toroselle ja Jani Lehtiselle. 26.3.2023 BlackFire varasto muutettiin Caveman Hunting Oy toimitiloihin ja sieltä toimitukset jatkuvat jälleenmyyjille. Leo Grönlundin tapaatte jatkossa Pulsarsuomi.fi yhteyksissä.