Olemme erikoistuneet metsästystuotteiden maahantuotiin.

Toimimme BlackFire -tuotteiden maahantuojana Suomessa. Verkkokaupastamme löydät myös muuta metsästykseen liittyvää tuotetta. Valikoima vaihtelee kausittain.

Varasto / myymälä: Ota yhteyttä ja sovitaan nouto tai tuote-esittelyaika teille sopivaksi. Puskuritie 1, halli 1, Ylöjärvi, Siltatien teollisuusalue (ei päivystystä) Varastonouto valittavissa tilauksen toimitusvalinnassa. Noutoaika sovittava erikseen, ei jatkuvaa päivystystä paikalla! Varastolla myös korttimaksu mahdollinen.

www.BlackFire.fi Verkkokauppa / Leo Grönlund Outdoors (3005488-6)

Puhelin: 0406263929, pyrin olemaan tavoitettavissa myös illalla (Leo), Voit myös laittaa WhatsApp viestin tai tekstarin, jos en ole linjoilla! Soitan myös takaisin heti, kun vapaudun muista tehtävistä!

Sähköposti: asiakaspalvelu@blackfire.fi tai blackfirefinland@gmail.com

Postiosoite: Rikalantie 25, 34140 Mutala (ei myymälää/varastoa)

Toimitamme yrityksille kaikkia tuotteita laskulla, ole yhteydessä!

Metsästäjiltä metsästäjille!

Suomeen BlackFiren toi Leo Grönlund kesällä 2019, kuvassa vasemmalla. Leo on toiminut myös BlackFire tuotetestauksessa erityisesti kauriiden ja peurojen parissa.

Kuvassa oikealla BlackFire tuotteiden kehittäjä ja yrityksen omistaja slovenialainen Marko Gracner. Hän on toiminut koko ikänsä metsästyksen parissa ja testannut lukemattomia menetelmiä riistan ja erityisesti villisikojen houkutteluun. Kokemuksen avulla hän kehitti vuosia parhaat mahdolliset tervatuotteet ja niiden yhdistelmät villisioille. Tästä syntyin tuoteperhe nimeltä BlackFire. BlackFire tuotteita on testattu ammattimaisessa riistahoidossa ympäri Eurooppaa vuosia. Tuote lanseerattiin markkinoille 2018 loppuvuodesta.

Lue lisää BlackFiren historiasta..