Toimimme BlackFire -tuotteiden jakelijana Suomessa. Verkkokaupastamme löydät myös muuta metsästykseen liittyvää tuotetta. Valikoima vaihtelee kausittain.

BLACKFIRET ostettavissa myös JÄLLEENMYYJILTÄ.

Varasto / myymälä: Muuntamontie 6, 36220 Kangasala. Ota yhteyttä Jani Lehtinen: +358 45 3238250 ja sovitaan nouto tai tuote-esittelyaika teille sopivaksi. Varastonouto valittavissa tilauksen toimitusvalinnassa. Noutoaika sovittava erikseen, ei jatkuvaa päivystystä paikalla! Varastolla korttimaksu mahdollinen.

www.BlackFire.fi Verkkokauppa

Caveman Hunting Oy

3353399-7

Toni Toronen

Haukankalliontie 173

12380 Leppäkoski

Puhelin:

Toni Toronen +358 44 2529333

Jani Lehtinen: +358 45 3238250

Sähköposti: asiakaspalvelu@blackfire.fi

Toimitamme yrityksille kaikkia tuotteita laskulla, ole yhteydessä!

TOIMITUSAIKA: Tilaukset lähetetään pääsääntöisesti 2-4 vuorokauden sisällä, ellei toisin ole tuotesivulla mainittu.

BlackFire Suomen uudet yrittäjät oikealta Toni Toronen ja Jani Lehtinen.

Leo Grönlund jätti vetovastuun Toni Toroselle ja Jani Lehtiselle. 26.3.2023 BlackFire varasto muutettiin Caveman Hunting Oy toimitiloihin ja sieltä toimitukset jatkuvat jälleenmyyjille. Leo Grönlundin tapaatte jatkossa Pulsarsuomi.fi yhteyksissä.

Metsästäjiltä metsästäjille!

Suomeen BlackFiren toi Leo Grönlund kesällä 2019, kuvassa vasemmalla. Leo on toiminut myös BlackFire tuotetestauksessa erityisesti kauriiden ja peurojen parissa.

Kuvassa oikealla BlackFire tuotteiden kehittäjä ja yrityksen omistaja slovenialainen Marko Gracner. Hän on toiminut koko ikänsä metsästyksen parissa ja testannut lukemattomia menetelmiä riistan ja erityisesti villisikojen houkutteluun. Kokemuksen avulla hän kehitti vuosia parhaat mahdolliset tervatuotteet ja niiden yhdistelmät villisioille. Tästä syntyin tuoteperhe nimeltä BlackFire. BlackFire tuotteita on testattu ammattimaisessa riistahoidossa ympäri Eurooppaa vuosia. Tuote lanseerattiin markkinoille 2018 loppuvuodesta.

Lue lisää BlackFiren historiasta..