Olemme erikoistuneet metsästystuotteiden maahantuotiin.

Toimimme BlackFire ja Night Pearl -tuotteiden maahantuojana Suomessa. Verkkokaupastamme löydät myös muuta metsästykseen liittyvää tuotetta. Valikoima vaihtelee kausittain.

Varasto: Puskuritie 1, halli 1, Ylöjärvi, Siltatien teollisuusalue (ei päivystystä) Varastonouto valittavissa tilauksen toimitusvalinnassa. Noutoaika sovittava erikseen, ei päivystystä paikalla! Varastolla myös korttimaksu mahdollinen.

www.BlackFire.fi Verkkokauppa / Leo Grönlund Outdoors (3005488-6)

Puhelin: 0406263929 (Leo), Voit myös laittaa WhatsApp viestiä, jos en ole linjoilla!

Sähköposti: asiakaspalvelu@blackfire.fi tai blackfirefinland@gmail.com

Postiosoite: Rikalantie 25, 34140 Mutala (ei myymälää/varastoa)

Toimitamme yrityksille kaikkia tuotteita laskulla, ole yhteydessä!

Metsästäjiltä metsästäjille!

Suomeen BlackFiren toi Leo Grönlund kesällä 2019, kuvassa vasemmalla. Leo on toiminut myös BlackFire tuotetestauksessa erityisesti kauriiden ja peurojen parissa.

Kuvassa oikealla BlackFire tuotteiden kehittäjä ja yrityksen omistaja slovenialainen Marko Gracner. Hän on toiminut koko ikänsä metsästyksen parissa ja testannut lukemattomia menetelmiä riistan ja erityisesti villisikojen houkutteluun. Kokemuksen avulla hän kehitti vuosia parhaat mahdolliset tervatuotteet ja niiden yhdistelmät villisioille. Tästä syntyin tuoteperhe nimeltä BlackFire. BlackFire tuotteita on testattu ammattimaisessa riistahoidossa ympäri Eurooppaa vuosia. Tuote lanseerattiin markkinoille 2018 loppuvuodesta.

Lue lisää BlackFiren historiasta..