Kauriiden ja peurojen houkuttelu

Peurojen ja kauriiden houkuttelussa makeat herkut ja suolat ovat aina toimivia. Ne tankkaavat mielellään nopeaa energiaa ja suola kuuluu läpi vuoden niiden peurustarpeisiin. Villisikojen ja peurojen houkuttelupaikat voivat ollä lähekkäin. Muut sorkkaeläimet eivät karta tervan voimakasta hajua, päinvastoin BF terva toimii erinomaisena houkuttimena uuden ruokinnan tai kytispaikan aktivoinnissa!

"Terva on kiinnostanut hyvin myös kauriita!" Kuva: Sami Tapaninen, Varsinais-Suomi

Kannolle laitettiin BlackFire Corn kaurispukkeja odottamaan. Siihen laitettiin myös BlackFire tervaa, näin voidaan havainnoida, ettei BF tervan erittäin voimakas haju häiritse kauriita, päinvastoin! Tilaa Corn.

Iltapäivällä ensimmäiset pukit tulivat paikalle ja ovat tuon jälkeen siinä käyneet säännöllisesti päivittäin BlackFire Corn mineraalisuolaa nauttimassa. Tilaa Corn..

Näin keväällä kaurispukit ovat erityisen kiinnostuneita BlackFire Corn mineraalisuolasta. Myöhemmin kesällä valkohäntäpeurapukit tulevat siitä myös nauttimaan! Tilaa Corn..

Peurat innostuivat kovasti suolatuista omenoista! BlackFire Corn sisältää maissisiirappia ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös peuroille!BlackFire Corn -mineraalisuolaa voi sekoittaa kätevästi kauran sekaan, sirotella maahan tai nyt on ajankohtaista laittaa omenoiden päälle.

Lue lisää ja tilaa

BlackFire Protein -pallerot ja pakkauksessa mukana tuleva siirappi houkutti kauriit tutkailemaan makeaa hajua syksyisenä aamupäivällä.

Lue lisää ja tilaa

"BlackFire terva vetää myös peuroja joka yö kytispaikalle!" -Oskari Kallio, Pori.