Kauriiden ja peurojen houkuttelu

Peurojen ja kauriiden houkuttelussa makeat herkut ja suolat ovat aina toimivia. Ne tankkaavat mielellään nopeaa energiaa ja suola kuuluu läpi vuoden niiden peurustarpeisiin. Suosituin suolayhdistelmä paketti on ollut BFCorn&Special. Villisikojen ja peurojen houkuttelupaikat voivat olla lähekkäin. Muut sorkkaeläimet eivät karta tervan voimakasta hajua, päinvastoin BF terva toimii erinomaisena houkuttimena uuden ruokinnan tai kytispaikan aktivoinnissa mahdollisen kesätauon jälkeen! Kannattaa siitä katsoa lisää tuloksi BlackFire -metsästäjät ryhmästä!

Kevään 2020 suosituin tuote! Niin myös 2021!

BlackFire Corn

Kokeile myös BlackFire Special -mineraalisuolaa! Sen voimakas tervan, suola ja aniksen tuoksu houkuttelee myös tehokkaasti kauriita paikalle. Corn ja Special löytyy myös 6-pack yhdistelmäpakauksessa! Yhdistelmällä on saatu huippuhyviä tuloksia tänä keväänä.

Uudet Nordic Line tuotteet ovat myös peurojen mieleen.

Hajuina: Kastanja, omena, pähkinä ja luumu

Yksi myydyimpiä yhdistelmäpakettejamme on BFCorn&Special mineraalisuola yhdistelmäpaketti. BGCorn toimii kauran esim. kauran seassa ja Special sellaisenaan tai todella hyvin myös omenoiden päällä. Ne lisäävät vierailuja ja syömisintoa jo kesällä!

"Terva on kiinnostanut hyvin myös kauriita!" Kuva: Sami Tapaninen, Varsinais-Suomi

Kannolle laitettiin BlackFire Corn kaurispukkeja odottamaan. Siihen laitettiin myös BlackFire tervaa, näin voidaan havainnoida, ettei BF tervan erittäin voimakas haju häiritse kauriita, päinvastoin! Tilaa Corn.

Iltapäivällä ensimmäiset pukit tulivat paikalle ja ovat tuon jälkeen siinä käyneet säännöllisesti päivittäin BlackFire Corn mineraalisuolaa nauttimassa. Tilaa Corn..

Näin keväällä kaurispukit ovat erityisen kiinnostuneita BlackFire Corn mineraalisuolasta. Myöhemmin kesällä valkohäntäpeurapukit tulevat siitä myös nauttimaan! Tilaa Corn..

Kytikselle ja riistan tarkkailuun löytyy myös laadukkaimmat lämpökiikarit ja tähtäimet valikoimastamme. Lue lisää..

Peurat innostuivat kovasti suolatuista omenoista! BlackFire Corn sisältää maissisiirappia, anista ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös peuroille! BlackFire Corn -mineraalisuolaa voi sekoittaa kätevästi kauran sekaan, sirotella maahan tai loppukesästä on ajankohtaista laittaa omenoiden päälle. Ne lisäävät vierailuja ja syömisintoa jo kesällä!

Lue lisää ja tilaa

BlackFire Protein -pallerot ja pakkauksessa mukana tuleva siirappi, sekä Special -mineraalisuola houkutti kauriit tutkailemaan makeaa hajua syksyisenä aamupäivällä.

Lue lisää ja tilaa

BlackFire Special (tervasuola) on osoittaunut hyvin toimivaksi houkuttimeksi myös peuroille. Kannattaa siitä katsoa lisää tuloksi BlackFire -metsästäjät ryhmästä!

"BlackFire terva vetää myös peuroja joka yö kytispaikalle!" -Oskari Kallio, Pori.