Kauriiden ja peurojen houkuttelu

Peurojen ja kauriiden houkuttelussa makeat herkut ja suolat ovat aina toimivia. Ne tankkaavat mielellään nopeaa energiaa ja suola kuuluu läpi vuoden niiden peurustarpeisiin. Suosituin suolayhdistelmä paketti on ollut BFCorn&Special. Villisikojen ja peurojen houkuttelupaikat voivat olla lähekkäin. Muut sorkkaeläimet eivät karta tervan voimakasta hajua, päinvastoin BF terva toimii erinomaisena houkuttimena uuden ruokinnan tai kytispaikan aktivoinnissa mahdollisen kesätauon jälkeen! Kannattaa siitä katsoa lisää tuloksi BlackFire -metsästäjät ryhmästä!

Erinomaisia peurojen ja kauriiden houkuttimia ovat BlackFire Corn ja Special. Corn sisältää maissisiirappia, anista ja suolaa. Special on BlackFire tervan ja mineraalisuolan yhdistelmä. Näiden yhdistelmä on erittäin toimiva monelle sorkalle.

Ruokintojen ylläpito kannattaa ehdottomasti, sillä nyt peurat oppivat käymään myös uudella paikalla ja vastaavasti alueelle tulevat uudet peurat muistavat paikat.

Ruokintojen kesäylläpitoon riittää ämpärillinen tai pari kauraa ja siihen pieni sirottelu BF Cornia tai Specialia. Uusista BlackFire Nordic Line houkuttelusuoloista erityisesti NUT (pähkinä) on valkohäntäpeurojen mieleen.

Peurat innostuivat kovasti suolatuista omenoista! BlackFire Corn sisältää maissisiirappia, anista ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös peuroille! BlackFire Corn -mineraalisuolaa voi sekoittaa kätevästi kauran sekaan, sirotella maahan tai loppukesästä on ajankohtaista laittaa omenoiden päälle. Ne lisäävät vierailuja ja syömisintoa jo kesällä!

Lue lisää ja tilaa

Selkeästi kauriiden mieleen on hyvin vahvahajuinen BlackFire Special -mineraalisuola. Siitä on vahvoja kokemuksia ympäri Eurooppaa

Lue lisää ja tilaa

BlackFire NUT (pähkinäsuola) on osoittaunut hyvin toimivaksi houkuttimeksi peuroille Suomessa. Pähkinä on tuhansia vuosia vanha Amerikan intiaanien käyttämä peurahoukutin. Kannattaa siitä katsoa lisää tuloksi BlackFire -metsästäjät ryhmästä!

Kannolle laitettiin BlackFire Corn kaurispukkeja odottamaan. Siihen laitettiin myös BlackFire tervaa, näin voidaan havainnoida, ettei BF tervan erittäin voimakas haju häiritse kauriita, päinvastoin! Tilaa Corn.

Iltapäivällä ensimmäiset pukit tulivat paikalle ja ovat tuon jälkeen siinä käyneet säännöllisesti päivittäin BlackFire Corn mineraalisuolaa nauttimassa. Tilaa Corn..

Näin keväällä kaurispukit ovat erityisen kiinnostuneita BlackFire Corn mineraalisuolasta. Myöhemmin kesällä valkohäntäpeurapukit tulevat siitä myös nauttimaan! Tilaa Corn..

Kauriille on osoittautunut toimivaksi myös Special suolan ja tervan yhdistelmä. Varastosta löytyy vielä kuvan kauriit houtelleet terva ja Special -suolatuotteet.

BlackFire Special ja Corn houkuttelusuolat tilattavissa kätevässä 6 -pullon yhdistelmäpaketissa. Tilaa tästä..

Uudet Nordic Line tuotteet ovat myös peurojen mieleen.

Hajuina: Kastanja, omena, pähkinä ja luumu

Yksi myydyimpiä yhdistelmäpakettejamme on BFCorn&Special mineraalisuola yhdistelmäpaketti. BF Corn toimii kauran esim. kauran seassa ja Special sellaisenaan tai todella hyvin myös omenoiden päällä. Ne lisäävät vierailuja ja syömisintoa jo kesällä!

"Terva on kiinnostanut hyvin myös kauriita!" Kuva: Sami Tapaninen, Varsinais-Suomi

"BlackFire terva vetää myös peuroja joka yö kytispaikalle!" -Oskari Kallio, Pori.