NIGHT PEARL

valonvahvistin & lämpötähtäintehdas

Historia ja nykyisyys

Metsästäjiltä metsästäjille!

Intohimona metsästys!

Tšekkiläinen Night Pearl tarjoaa laajan valikoiman lämpökuvaus- ja yönäkövälineita.

Intohimo metsästykseen ja yksilöllisesti testatut tuotteemme takaa laadun ja viimeistelyn, joihin muut eivät kykene!

Night Pearl -brändi on yksi maailman johtavista metsästäjien ja luonnon ystävien yönäkö- ja lämpökuvauslaitteiden toimittajista. Yritys on perustettu 2000. Vuonna 2009 yritys laajensi valikoimaan lämpökuvatekniikkaa. Kuvan clip-on lämpötähtäin Night Pearl SEER tuli markkinoille 2017.

Suomen valikoimassa keskitymme erityisesti lämpökuvauslaitteisiin ja -tähtäimiin. Tarjoamme aina vain uusinta teknologiaa!

Tuotteiden takuupalvelut hoidetaan nopeasti takuuajassa ja korjaukset tapahtuvat muista valmistajista poiketen tehtaallamme Tšekkissä! Meidän ei tarvitse toimittaa tuotteita Kiinaan takuukorjauksiin.

Lämpökuvaustekniikassa tarjoamme lämpötähtäimiä, lämpölaajennuksia ja lämpökameroita. Yönäkymäsegmentissä valmistamme yökiikareita, yötähtäimiä sekä metsästäjille että viranomaiskäyttöön. Se on yksi harvoista yrityksistä maailmassa, joka tarjoaa myös kuluttajille kaiken käytettävissä olevan tekniikan tällä alalla.

KOMPONENTTIEN TUOTANTO JA KOKOONPANO TAPAHTUU EU:ssa. Night Pearl -brändi tuottaa huipputeknologiaa, jota myös sotilasjärjestöt- sekä viranomaiset käyttävät.

Kaikki osat ovat asetettu absoluuttisella tarkkuudella. Ohjelmistot ovat alan johtavaa teknologiaa. Night Pearl -tuotteen ostavat asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että kaikki testit ovat suoritettu ammattimaisesti ja että ostettu tuote on täysin käyttövalmis.

LAATU ON ETUSIJALLA

Night Pearl -brändin perustamisesta lähtien on painotettu tuotteiden korkeaa laatua valmistuksessa. Night Pearl on merkittävä metsästystuotteiden valmistaja, joka valmistaa laajan valikoiman yönäkö- ja lämpökuvauslaitteita. Night Pearlia perustamassa oli metsästäjiä, jotka toivat intohimonsa metsästyksestä ja metsästyskokemuksen Night Pearl -tuotteisiin.

Mitä lämpökuvatekniikka ja miten eroaa yökiikareista?

Yökiikarit ovat myös hyviä apuvälineitä, mutta lämpötekniikka menee niiden edelle monella tavalla. Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Lämpökamerat ja lämpötähtäimet muodostavat kuvan kohteiden lämpötilaeroista. Siihen ei tarvita mitään näkyvää valoa. Lämpötähtäin toimii sateessa ja sumussa, yöllä ja päivällä, talvella ja kesällä.

Lämpökamerat ja lämpötähtäimet muodostavat kuvan kohteiden lämpötilaeroista. Siihen ei tarvita mitään näkyvää valoa. Lämpötähtäin toimii sateessa ja sumussa, yöllä ja päivällä, talvella ja kesällä.

Peuran ja hirven kokoinen riistaeläin näkyy lämpökameralla hyvin kaukaa, lisäksi ne erottuvat läpi sumun, lumisateen ja jopa pusikoista.

Night Pearl tunnetaan erityisen laadukkaista kiikariin kiinnitettävistä clip-on lämpötähtäimistä ja niiden ylivoimaisesta tarkkuudesta. NightPearl SEER lämpötähtäimet julkaistiin 2017. SEER 35 Elite sekä 50 Plus tuotteiden mukana toimitetaan laitteen yksilöllinen ampumatodistus. Koeammumme tähtäimet valmiiksi sinua varten tehtaallamme. Nämä testatut SEER tähtäimet ovat valmiina jahtiin suoraan paketista!

Night Pearl kattaa myös hyvin laajan valikoiman lämpökameroita. Kehitämme ja testaamme itse tuotteemme! Ohjelmistomme ja tekniikkamme ovat alan johtavia!

Myös lämpökameroidemme huolto- ja takuupalvelut ovat Tsekeissä tehtaallamme.

Night Pearl -lämpötähtäimiä, alk. 1289€, löytyy kattava valikoima. Valikoimassamme ovat Weaver/Picatinny sekä useita merkkikohtaisia pikajalkoja löytyy myös Blaser, TikkaT3, CZ, Sauer, Merkel, SAKO20, Steelaction, Strasser jne -kiskoon kiinnitettävät myös kiikarien eteen "clip-on" kiinnityksellä tulevat lämpölaajennukset.