12cal Fosfori-Pronssiharja | NITEforce Phosphor Bronze Brush

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

NITEforce Fosfori-Pronssiharja on paras työkalu kauden jälkeen poistaa ensin pahin palanut karsta pois haulikon piipusta. NITEforce Fosfori-Pronssiharjassa on standardi 5/16-27 kierre jolla se kiinnittyy lähes mihin tahansa haulikon puhdistuspuikkoon.

LAADUKAS FOSFORI-PRONSSI MATERIAALI
NITEforce puhdistusharjoissa on laadukas ja kestävä Fosfori-Pronssi metalliseos. Harjamateriaalin metalliseoksessa on kuparia, tinaa ja fosforia (1%). Materiaalin ominaisuuksiin kuuluu hyvä kulutuskestävyys, antistaattisuus ja ei ruostuva. Lisäksi sen kovuus on haulikon piipun Vickers kovuutta pienempi, jolloin se ei kuluta piippua.

FOSFORI-PRONSSIHARJAN KÄYTTÖ
Varmista että harja vastaa oikeaa aseen kaliberia ja haulikko on lataamaton. Puhdistuspuikkoon kiinnitetty Fosfori-Pronssiharja tulee työntää kokonaan piipusta ulos, ja lopuksi vetää se takaisin kohti patruunapesää jolloin harjakset kestävät käyttöä parhaiten. Kun piipusta on saatu karstat irrotettua, puhdista irtokarsta pinnasta esim 12cal VFG puhdistustulpalla tai mikrokuitu puhdistuslapulla. Jatka tarvittaessa muilla puhdistusvälineillä kuten esim NITEforce puhdistusvaahdolla, puhdistusaineella ja aseöljyllä.

* Haulikon piipun puhdistusharja
* 12cal
* Laadukas Fosfori-Pronssi harjamateriaali
* Elastinen harjas
* Hyvä rasituskestävyys
* Standardi 5/16-27 kierre