4G LIVE riistakamera | NITEforce Live-Cam PRO

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Näe 4G LIVE riistakameran avulla reaaliaikaista näkymää kohteesta! Kameraa voi myös pyörittää, käännellä ja zoomailla etänä sovelluksen avulla, milloin ja mistä tahansa!
> Ulkoiset tupla-antennit parantavat kuuluvuutta heikoissa kentissä
> Massiivinen 10400mAh tehoakku
> Tehokas 6W aurinkopaneeli


4G LIVE riistakamera – NITEforce Live-Cam PRO – Kauden 2024 kovin uutuus!

NITEforce Live-Cam PRO 4G riistakamera avaa reaaliaikaisen live näkymän kohteeseen! Voit milloin ja mistä tahansa ottaa yhteyden kameraasi ja katsoa sekä kuunnella livenä mitä siellä tapahtuu. Kameraa voi pyörittää etänä ja sitä voi kääntää, jos ja kun kohde liikkuu.

NITEforce Live-Cam PRO riistakameralla voit halutessasi tallentaa videonäkymää äänen kera ilmaiseen UCon etähallintasovellukseen. Sovellus APPsin avulla myös etäohjaat, käännät, zoomaat kameraa tai vaihdat sen asetuksia näppärästi etänä!

NITEforce Live-Cam PRO riistakamera on todellinen valvontakeskus riistan tarkkailuun tai valvontakäyttöön, ja sitä voivat käyttää useat käyttäjät omilta matkapuhelimiltaan. Huomaamaton 4G yhteyttä tukeva riistakamera ympärivuotiseen ulko tai sisäkäyttöön, jolla voit harrastaa valvontaa huomiota herättämättä.

> Ulkoiset tupla-antennit parantavat kuuluvuutta heikoissa kentissä
> Massiivinen 10400mAh tehoakku antaa pitkän toiminta-ajan
> Mukana tehokas 6W aurinkopaneeli nopeaan lataukseen

ILMAINEN UCON APP (ANDROID & iOS)
Kameraa etäohjataan ilmaisella sovelluksella (Suomi / Englanti). Sen kautta voi kameraa helposti kääntää tai pyörittää haluttuihin suuntiin sekä zoomailla. Kaikki asetukset hoituvat näppärästi samalla sovelluksella. Tallenteet tallentuvat sovellukseen, josta ne voi jakaa. Sovelluksen avulla samaa kameraa voi useampi henkilö tarkkailla yksillä käyttäjätunnuksilla.

4G LTE
Kameran käyttö edellyttää 4G LTE yhteyttä tukevan SIM kortin ja liittymän hankintaa. Varmista operaattoriltasi, että liittymän nopeus tukee live-videolähetystä. Kamerassa toimivat myös ns pre-paid liittymät. Kameran ulkoiset tupla-antennit parantavat kuuluvuutta heikoissa kentissä!

355° PANORAAMA & 100° KALLISTUS & ZOOM
Kun saat kohteesta kamerallasi viestin, voit avata live-yhteyden ja kääntää kameran näkymään haluttuun sivusuuntaan (panoraama) tai ylös/alas (kallistus). Leveä panoraama kääntö takaa ettei katveita jää sivuille sekä optimaalinen kallistus näyttää ylös ja täysin alas. Zoom (+/-) toiminnon avulla voit tarkentaa kohdetta lähemmäksi. Kameran käännettävyydestä on etua, jos halutaan tarkkailla isompaa peltoaluetta esim ovatko peurat mahdollisesti peltoaukean toisella laidalla.

2K VIDEO
Kamera tallentaa liikehavainnon huomatessaan automaattisesti 2K (2592×1520) todellisia teräväpiirto videoita terävällä resoluutiolla. Kamera tallentaa napin painalluksella max 60 sekunnin mittaisia videoleikkeitä, jos niin halutaan.

INFRASALAMA & KIRKAS LED SALAMA
Kamerassa on valittavana 2 eri salamaa yökuvaukseen 2K resoluutiolla. Infrasalama tallentaa mustavalkoista tallenteita yöllä ja kirkas LED salama valottaa tallenteet väreissä myös yöllä. Riistakuvaamisen ohella se sopii myös valvontakamerakäyttöön. Sen kautta voidaan seurata varkaita ja tallentaa heistä videoita äänen kera. Kun varas halutaan säikyttää, on reaaliaikainen valomerkki kirkkaalla LED salamalla ja kaiuttimen kautta huutaminen tehokas yhdistelmä.

2 SUUNTAINEN ÄÄNI (AUDIO)
Kamerassa on sisäänrakennettu ääntä keräävä mikrofoni joka poimii kameran ympäristön äänet. Kuulet äänet oman matkapuhelimen kaiuttimien avulla live tilassa. Voit myös vapaasti asettaa kaksisuuntaisen äänen päälle jolloin voit kommunikoida kameran läheisyydessä olevien kanssa esim ei-toivotut varikset ja muut vastaavat voidaan säikyttää ruokinnalta pois.

0.5 Sek PIR LIIKETUNNISTUS
Kamera on varustettu 0.5 sek nopealla PIR liiketunnistimella ja älykkäällä tekoälyalgoritmilla. Yhdessä ne parantavat ihmisten ja eläinten havaitsemiskykyä ja vähentää sateen, hyönteisten, oksien, heinien aiheuttamia vääriä hälytyksiä. Kun kamera laukeaa, se tallentaa automaattisesti mukana tulevalle 32GB micro SD muistikortille ja lähettää reaaliaikaisen hälytysilmoituksen matkapuhelimeesi videotallennuksesta.

10400mAh SUURTEHO AKKU
Kamerassa on sisäinen 10400mAh suurteho akku, joka kestää pakkasta jopa -20°C asti. Kameran mukana toimitettava 6W aurinkopaneeli lataa kameran sisäistä akkua aurinkoiset kuukaudet (maaliskuu – lokakuun) välisenä aikana. Talvella kameran sisäistä akkua voi ylläpitää NITEforce DC-Charger laturilla, joka yhdistetään ulkoiseen 12 voltin akkuun. Kamera on helppo kytkeä myös verkkovirtaan omalla matkapuhelimen laturilla (5V/2A). Kamerassa on virran sisääntulona tavallinen säältä suojattu USB-C portti. Kameran mukana toimitetaan USB-C kaapeli.

6W AURINKOPANEELI
Kamerasetin mukana toimitetaan 6W aurinkopaneeli. Aurinkopaneeli muuttaa ilmaisen aurinkoenergian käyttövoimaksi kameralle. Aurinkopaneeli yhdistyy kameran virtaporttiin USB-C kaapelin avulla (max 3m). Sen antama ilmainen aurinkoenergia lataa kameran sisäistä 10400mAh suurteho akkua. Aurinkoisissa olosuhteissa pärjäät aurinkopaneelin avulla jopa 365 päivää. Voit joustavasti asentaa riistakameran ulos ilman huolia virtaongelmista.

IP65 SÄÄNKESTÄVYYS
Kamera on säänkestävyydeltään IP65. Kameran toimintalämpötilat jopa -20°C … +50°. Vesitiiviin ja vankan rungon ansiosta kamera kestää roiskeita, sadetta, kuumuutta ja kylmää. Talvella mahdollista kameran päälle kertyvää lumikuormaa kannattaa ehkäistä lumisuojan avulla.

CAMO MAASTOKUOVIO
Kameran kuosi on camo maastokuvioitu joka auttaa sitä piiloutumaan maastoon paremmin. Maastokuvioitu ja infrasalamaa käyttävä kamera herättää vähemmän huomiota kohteessa.

OMINAISUUDET
3 kuvaustilaa: kuva, video, kuva+video
2K HD videoresoluutio (päivä ja yö)
Käännettävät katselukulmat: panoraama 355°, kallistus 100°
ZOOM tarkennus
2 suuntainen puhe (audio)
0.5 sek PIR liiketunnistus
Infrasalaman kantama: 18m
2 eri valinnaista salamaa: mustavalkoinen yötila (infrasalama), värillinen yötila (kirkas LED salama)
Ilmainen UCon APP (Android ja iOS)
Tukee useiden käyttäjien jakamista samoilla tunnuksilla
Pilvitallennus ja micro SD kortille tallennus
Sisäänrakennettu 10400mAh ladattava akku (-20°C … +50°)
IP65 säänkestävyys
Salasanasuojaus
Takuu: 1 vuosi