9.3mm / .375cal Fosfori-Pronssiharja | NITEforce Phosphor Bronze Brush

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

NITEforce Fosfori-Pronssiharja on paras työkalu kauden jälkeen poistaa ensin pahin palanut karsta pois aseen piipusta. NITEforce Fosfori-Pronssiharjassa on standardi 8-32 kierre jolla se kiinnittyy lähes mihin tahansa aseen puhdistuspuikkoon, esim NITEforce hiilikuitu puhdistuspuikko.

LAADUKAS FOSFORI-PRONSSI MATERIAALI
NITEforce puhdistusharjoissa on laadukas ja kestävä Fosfori-Pronssi metalliseos. Harjamateriaalin metalliseoksessa on kuparia, tinaa ja fosforia (1%). Materiaalin ominaisuuksiin kuuluu hyvä kulutuskestävyys, antistaattisuus ja ei ruostuva. Lisäksi sen kovuus on aseen piipun Vickers kovuutta pienempi, jolloin se ei kuluta piippua.

FOSFORI-PRONSSIHARJAN KÄYTTÖ
Varmista että harja vastaa oikeaa aseen kaliberia ja ase on lataamaton. Puhdistuspuikkoon kiinnitetty Fosfori-Pronssiharja tulee työntää kokonaan piipusta ulos, ja lopuksi vetää se takaisin kohti patruunapesää jolloin harjakset kestävät käyttöä parhaiten. Kun piipusta on saatu karstat irrotettua, puhdista irtokarsta pinnasta esim VFG huopatulpalla tai mikrokuitu puhdistuslapulla. Jatka tarvittaessa muilla puhdistusvälineillä kuten NITEforce puhdistusvaahdolla, aseen puhdistusaineella ja aseöljyllä.

* Aseen piipun puhdistusharja
* 9.3mm / .375cal
* Laadukas Fosfori-Pronssi harjamateriaali
* Elastinen harjas
* Hyvä rasituskestävyys
* Standardi 8-32 kierre