BlackFire aloituspaketti villisikojen houkutteluun

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Paketissa:

  • BlackFire Terva (6-pulloa)
  • BlackFire Special (6-pulloa)
  • BlackFire Proteiini & pullo BF -maissisiirappia!


Huom! Valikoimassa myös Aloituspaketti LARGE, joka sis. myös BlackFire Corn laatikon. Tilaa tästä..


Aloituspaketti sikojen houkutteluun! Näitä siat eivät voi vastustaa. Yhdistelmänä houkutuspaikalle laitettuna todella kova paketti!


Hyvin juokseva ja laadukas, kolme kertaa suodatettu BlackFire pyökkiterva.


Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua sekä myös hankaavat turkkia poistaakseen punkkeja, kirppuja ja loisia. Villisiat käyttävät tervaa myös karkotteena.


Vuosien aikana ammattimetsästäjien Saksassa, Italiassa, Sloveniassa, Kroatiassa, Serbiassa, Bosniassa, Unkarissa, Norjassa ja Ruotsissa tekemien testausten tuloksena kehitetiin tehokkain BlackFire -tervatuote villisikojen houkutteluun. Se on 100% luonnontuote, jonka teho perustuu voimakkaimpaan tervan tuoksuun markkinoilla. Tämän tuoksun villisiat haistavat jo kaukaa. BlackFire -tervan etu on tuoksun säilyminen ja aineen juoksevuus. Tuoksu ei laimene viikkojenkaan jälkeen.


Käyttö: Levitä tai kaada tervaan puunkylkiin. Soveltuu myös käytettäväksi automattilevittäjässä. BlackFire Tervaa voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa. Juoksevaa myös kylmänä.


BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali. Se on villisikoja voimakkaasti houkuttelevilla aineilla, mausteilla (mm. anis) tehostettu tuote.

Käyttö: BF Specialia käytetään villisikojen houkutteluun, mutta se houkuttelee myös hirvieläimiä, kuten peuroja. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan.BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti.BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi. Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti.Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa


BLACK FIRE PROTEIN on luonnollinen rehu sekä tehokas houkutin villisialle sekä mm. peuralle. Proteiinipallot sisältävät proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja, joilla on korkea energia-arvo.

Villisiat tarvitsevat runsaasti proteiinia ravinnokseen ja etsivät jatkuvasti parhaita, tehokkaita proteiininlähteitä. Siksi ne etsivät ja kaivelevat ahkerasti mm. matoja ja toukkia, jotka ovat niille oivallisia proteiininlähteitä. Tästä syystä on kehitetty BF Protein, jossa on suuri määrä hyvälaatuista proteiinia!

BlackFire Protein -tuotteen lisäksi mukana on 0,5l makeaa maissisiirappia.

Kaada maissisiirappi pussiin, sulje pussi ja sekoita hyvin. Anna imeytyä muutama minuutti ja sekoita sitten esim. viljan tai muun rehun kanssa. Sekoita pussi (1 kg) 10–12 kg viljaan ja ripottele astiaan tai kuivaan maahan.