BlackFire aloituspaketti villisikojen houkutteluun

110,80 €
−11 %
99,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Uudistunut pieni villisikojen houkuttelun aloituspaketti 2022!

Paketissa:

  • BlackFire Terva (6-pulloa)
  • BlackFire Special (6-pulloa)
  • BlackFire Plum (6-pulloa)

Huom! Valikoimassa myös kattavin ISO Aloitupaketti, joka sis. myös BlackFire Corn, Protein pussin. Tilaa se tästä..

Aloituspaketti sikojen houkutteluun! Näitä siat eivät voi vastustaa. Yhdistelmänä houkutuspaikalle laitettuna todella kova paketti!

Hyvin juokseva ja laadukas, kolme kertaa suodatettu BlackFire pyökkiterva.

Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua sekä myös hankaavat turkkia poistaakseen punkkeja, kirppuja ja loisia. Villisiat käyttävät tervaa myös karkotteena.

Vuosien aikana ammattimetsästäjien Saksassa, Italiassa, Sloveniassa, Kroatiassa, Serbiassa, Bosniassa, Unkarissa, Norjassa ja Ruotsissa tekemien testausten tuloksena kehitetiin tehokkain BlackFire -tervatuote villisikojen houkutteluun. Se on 100% luonnontuote, jonka teho perustuu voimakkaimpaan tervan tuoksuun markkinoilla. Tämän tuoksun villisiat haistavat jo kaukaa. BlackFire -tervan etu on tuoksun säilyminen ja aineen juoksevuus. Tuoksu ei laimene viikkojenkaan jälkeen.

Käyttö: Levitä tai kaada tervaan puunkylkiin. Soveltuu myös käytettäväksi automattilevittäjässä. BlackFire Tervaa voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa. Juoksevaa myös kylmänä.

BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali. Se on villisikoja voimakkaasti houkuttelevilla aineilla, mausteilla (mm. anis) tehostettu tuote.

Käyttö: BF Specialia käytetään villisikojen houkutteluun, mutta se houkuttelee myös hirvieläimiä, kuten peuroja. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan.BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti.BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi. Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti.Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa

BLACK FIRE Plum on erittäin makea/karkkimainen hajultaan. Se on saanut siat innostumaan ruokinnoista myös kesällä ja vierailemaan säännöllisesti testin alettua, jopa keskikesällä käyvät syömässä kaiken! Villisikojen kasvanut syömisinto ja ruokinnoilla käyttämä aika on hyvin poikkeuksellista verrattuna aikaisempiin havaintoihin. Pitkän kokemuksen omaavat villisikojen metsästäjät ja ammattimetsästäjät ympäri Eurooppaa eivät suotta väitä, että BlackFire luumu on kaikkien aikojen tehokkaimpia ruokintojen tehostajia! Sirottele BF Plum mineraalisuolaa esim. vehnän tai maissin päälle ruokinnalle.


Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080