BlackFire Chestnut, kastanja 6x500g

alkaen 35,90 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Chestnut, kastanja on myös tehokas sorkkariistan houkutin!

BlackFire Chestnut, kastanja on BlackFire Plum, luumun kanssa Ruotsin testeissä osoittaut erinomaiseksi villisikojen houkuttelussa. Testeissä ne söivät aina ensiksi luumulla ja kastanjalla maustetut rehut. Suomessa on sen huomattu olevan erittäin hyvä houkutin myös kauriille!

BlackFire Chestnut on tuoksultaan voimakkaan pähkinäinen, mutta makeampi kuin pähkinä. Pähkinätuoksut ovat olleet peurojen mieleen, joten tämä on myös hyvä valinta peurojen houkutteluun. Mineraalisuolasta ja kastanja-aromista valmistettu rehuseos, jonka tarkoituksena on houkuttaa riistaa. BlackFire kastanjaa voidaan käyttää lisähoukuttimena esim. viljan tai maissin seassa tai itsenäisenä houkuttimena.

Käytettäessä viljan tai rehun lisukkeena: Ravista pulloa ja lisää BlackFire kastanjaa viljan tai rehun joukkoon ja sekoita hyvin. Levitä seos maahan tai kaukaloon. BlackFire kastanjaa voi käyttää myös itsenäisenä houkuttimena kaatamalla esim. maahan tai kaukaloon. BlackFire kastanjassa on erittäin voimakas makean tuoksu ja suola, joka houkuttaa luonnonvaraisia riistaeläimiä tehokkaasti (mm. villisiat, hirvieläimet sekä karhut). Säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BlackFire kastanjaa voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.


Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa.

Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080