BlackFire Corn&Special mineraalisuolat 3+3 x 500g

alkaen 37,00 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Corn&Special mineraalisuolat 3+3 x 500g, tehokkaita houkutteita peurojen ja kauriiden ruokinnalle sekä villisioille!

Nyt myös edullisemmin 6+6 pakkauksessa!

Kolme pulloa Corn ja kolme pulloa Special -mineraalisuolaa.


Tehokas yhdistelmä varsinkin kauriiden houkutteluun. Special -mineraalisuolan voimakas tervan, suola ja aniksen tuoksu houkuttelee myös tehokkaasti villisikojen lisäksi peuroja ja kauriita! Näiden sisältämä anis lisää eläinten syömisintoa ja myös käyntejä ruokinnalla merkittävästi.

BlackFire Corn

BlackFire Corn sisältää maissisiirappia ja mineraalisuolaa. Makea ja suolainen toimii aina myös peuroille! Sirottele kohtuudella viljan tai maissin sekaan! Tehokas herkku myös villisioille!

BlackFire Special

BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali. Se on villisikoja voimakkaasti houkuttelevilla aineilla, mausteilla (mm. anis) tehostettu. Voimakas haju houkuttelee tehokaasti villisikojen ja peurojen lisäksi myös muita sorkkaeläimiä. Hyviä tuloksia saatu myös kauriiden ja peurojen houkuttelussa uudelle paikalle sekä ruokinnan aktivoinnissa kesän jälkeen! Kannattaa kokeilla sirotella myös omenoiden päälle loppukesästä!


Käyttö: BlackFire Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan. Voi laittaa kohtuudella myös viljan, maissin tai esim. omenoiden päälle. BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti.BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi. Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti. Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.

Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080