BlackFire Invisible Anis - riistahoukutin 1,5kg

alkaen 29,90 €

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Invisible Anis - 2022 Uutuus!

Black Fire Invisible – Huippuluokan villisikahoukutin, joka naamioituu maa-ainekseen sekä tuottaa pitkäkestoisen ja täyteläisen tuoksun. Sen koostumus on suunniteltu tekemään siitä käytännössä näkymättömän, vaikka siitä olisi paljon jälkiä maassa. Se on ihmissilmälle näkymätön, mutta se houkuttelee villisikoja hullunlailla.

ANIS
Maailmanlaajuisesti ja todistetusti tunnetuin tuoksu, joka houkuttelee villisikoja ja muita eläimiä tehokkaasti. Yksi tehokkaimmista hajuista villisikojen houkutteluun. Anis on tunnettu jo vuosia yhtenä voimakkaimmista tuoksuista, jota villisiat eivät voi vastustaa. Anis kiinnostaa myös muita eläimiä, erityisesti sorkkaelämiä ja petoja.

Lisäsimme vahvoja ja kestäviä palleroita erittäin pitkäkestoisen tuoksun takaamiseksi. Erikoispallerot tekevät tästä huippuluokan houkuttelutuotteesta säänkestävän.

KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

Avaa pussi ylhäältä käyttäen Ziplock- systeemiä. Heitä 1/3 tai reilu nyrkillinen pussin palleroista maahan villisika-alueella. Proteiinipitoiset pallerot, jotka on kasteltu anis-tahnalla, vapauttavat aromia ja muita houkuttelevia aineita, joita villisiat eivät voi vastustaa. On suositeltavaa käyttää BlackFire INVISIBLE -houkutinta erillisenä houkuttimena, mutta se voi myös toimia hyvin yhdessä käyttämäsi rehun tai viljan kanssa.
Käytettävissä kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden.
Yhdestä pussista riittää helposti 3-5 käyttökertaan!

TIIVISTETTY KOOSTUMUS. KÄYTÄ VÄHEMMÄN, SAMA TEHOKAS VAIKUTUS!

Pakkaus: 1,5kg

AINESOSAT: Maissijauho, vehnäjauho, proteiinijauho, soijajauho, maitojauhe, munat, öljyt, kosteus 30%, glukoosi, fruktoosi ja tuoksut

kuitu 2,8%, rasva 6,8%, proteiini 52,3%, tuhka 6,1%, kalsium 0,96%, natrium 0,72%, fosfori 0,38%. Valmistettu EU:ssa.

Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080