BlackFire Kaurismix

alkaen 37,00 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Kaurismix

Nyt tarjolla ostetuimmat BlackFire kaurishoukuttimet kätevässä yhdistelmäpaketissa! 6x500g tai täysinä 6x500g pullon laatikoina edullisemmin! Valitse kokoonpanosta!


6x500g paketti sisältää:

  • 2 pulloa BlackFire Cornia (maissi)
  • 2 pulloa BlackFire Specialia (BFtervasuola)
  • 2 pulloa BlackFire Chestnutia (kastanja)

BlackFire Corn ja Chestnut lisäävät kauriiden kiinnostusta ruokintaa kohtaan merkittävästi. Tällöin ne vierailevat paikalla useammin. Lisää BlackFire Cornia tai Chestnutia vähän kerrallaan ruonkinnalle, usein pieni sirottelu viljan päälle riittää. Mielummin pieniä lisäyksiä viikottain kuin kerralla paljon. Molempia ei tarvitse laittaa samalla kertaa samaan kohtaa.

BlackFire Special on todella voimakashajuinen. Sen haju lisää eläinten kiinnostusta ja houkuttelee ne kaukaa. Se sisältää BlackFire pyökkitervaa, anista ja BlackFiren salaisia ainesosia. Laita BF Special ruokinnan ympäristöön noin 10-15m päähän. BF Special houkuttelee myös villisikoja. Tällä saat uuden ruokinnan tai houkuttelupaikan toimintaan nopeammin!

Videon kannolla on myös BlackFire pyökkitervaa, myös pyökkiterva kiinnostaa hirvieläimiä. Se ei ole vain villisikojen "herkku"!