BlackFire Nut, pähkinä 6x500g

alkaen 35,90 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Nut, pähkinä on myös tehokas sorkkariistan houkutin!

BlackFire Nordic pähkinä on Suomessa testeissä ollut peurojen ensimmäinen valinta Nordic line tuotteista. Pähkinä on jo historiasta tunnettu intiaanien valkohäntäpeurojen houkutteluun käyttämä herkku!

BlackFire Nordic pähkinä on tuoksultaan voimakkaan pähkinäinen. Mineraalisuolasta ja pähkinä-aromista valmistettu rehuseos, jonka tarkoituksena on houkuttaa riistaa. BlackFire Nordic pähkinää voidaan käyttää lisähoukuttimena esim. viljan tai maissin seassa tai itsenäisenä houkuttimena.

Käytettäessä viljan tai rehun lisukkeena: Ravista pulloa ja lisää BlackFire Nordic pähkinää viljan tai rehun joukkoon ja sekoita hyvin. Levitä seos maahan tai kaukaloon. BlackFire Nordic pähkinää voi käyttää myös itsenäisenä houkuttimena kaatamalla esim. maahan tai kaukaloon. BlackFire Nordic pähkinässä on erittäin voimakas makean tuoksu ja suola, joka houkuttaa luonnonvaraisia riistaeläimiä tehokkaasti (mm. villisiat, hirvieläimet sekä karhut). Säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BlackFire Nordic pähkinää voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.


Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa.

Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080