BlackFire Plum, luumu 6x500g

alkaen 35,90 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Plum, luumu on myös tehokas sorkkariistan houkutin! Varsinkin villisioille erinomainen herkku!

BlackFire luumu on BlackFire kastajan kanssa Suomen ja Ruotsin testeissä osoittaut erinomaiseksi villisikojen houkuttelussa. Testeissä ne söivät aina ensiksi luumulla ja kastanjalla maustetut rehut. BlackFire Plum lisäsi merkittävästi villisikojen vierailuja!

BlackFire luumu on tuoksultaan makea ja todella karkkimainen. Mineraalisuolasta ja luumu-aromista valmistettu rehuseos, jonka tarkoituksena on houkuttaa riistaa. BlackFire luumua voidaan käyttää lisähoukuttimena esim. viljan tai maissin seassa tai itsenäisenä houkuttimena.

Käytettäessä viljan tai rehun lisukkeena: Ravista pulloa ja lisää BlackFire luumua viljan tai rehun joukkoon ja sekoita hyvin. Levitä seos maahan tai kaukaloon. BlackFire luumua voi käyttää myös itsenäisenä houkuttimena kaatamalla esim. maahan tai kaukaloon. BlackFire luumussa on erittäin voimakas makean tuoksu ja suola, joka houkuttaa luonnonvaraisia riistaeläimiä tehokkaasti (mm. villisiat, hirvieläimet sekä karhut). Säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BlackFire luumua voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.


Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa.

Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080