BlackFire Predator - PETOMETSÄSTÄJILLE

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Black Fire Predator - Houkutushajuste pedoille ja villisioille

Miten BlackFire Predator eroaa kilpailevista tuotteista?

Merkittävin ero tekniikassa on innovatiivinen imeytyssieni ja korkki. Monet muut houkuttimet suihkutetaan tai kaadetaan maahan. Se ei ole optimaalista, koska houkuttimet huuhtoutuvat siitä nopeasti. Kehitimme BlackFire Predatorin tästä syystä ja ratkaisimme tavallisten houkuttimien ongelman käyttämällä menestyksekkäästi imeytyssientä ja korkkia.

Toinen ero on hajun voimakkuus! Kun avaat pullon, tiedät mitä tarkoitamme! :)

BlackFire Predator on erittäin tehokas houkutin monille pedoille kuten ketuille, mäyrille, supikoirille sekä Etelä-Euroopassa pesukarhuille ja sakaaleille.

Houkuttimeen kuuluu erityinen imeytyssieni, jota voidaan käyttää houkutusaineen ja -hajun levittämiseen. Innovatiivisen pakkaussuunnittelun tuloksena houkutin säilyy voimakkaana huomattavasti pidempään kuin kilpailevien tuotteiden.

Jokainen tuotepakkaus sisältää kolme pulloa, joiden erilaiset sisällöt lisäävät mahdollisuuksiasi päästä parhaisiin tuloksiin.

Dr. Black Fire kehitti näitä hajuja lähes kaksi vuotta. Parhaiden hajujen kehittäminen oli pitkä prosessi, mutta teimme siinä paljon työtä, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä.

Nyt sinun tarvitsee vain testata mikä hajuista toimii parhaiten sinun metsästysalueellasi ja siellä oleville pedoille.

Niin helppoa se on!

MITEN KÄYTETÄÄN?

On kaksi tapaa käyttää BlackFire Predator houkutinta pedoille.

1.Ripustaminen (suositeltua)

Avaa pullo ja vedä BlackFire Predatorin imeytyssieni kokonaan ulos korkin kanssa ja ripusta se puuhun. Imeytyssieni toimii tiputtajan tavoin ja levittää hajua tehokkaasti korkealta, siitä myös tippuu hajustusainetta maahan, joka houkuttelee monentyyppisiä petoja. Imeytysieni tiputtaa nestettä 24-40h, eikä sen teho heikkene sateessa, sillä haju tulee sisältä!

2.Aseta maahan

Avaa pullo ja vedä puolet imeytyssienestä ulos. Aseta yksi pullo paikkaan, jossa houkuttelet petoja. Mene sivummalle odottamaan. Kun lopetat kytisjahdin, sulje pullo ja ota se mukaasi. Voit käyttää sitä myöhemmin uudestaan. Testeissä tuloksekkaita käyttökertoja on tehty samalla pullolla yli 50 kertaa!

MITÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ?

  • 3 x 80 g pulloja
    • 1x WILD, teurasjätteen haju
    • 1x FARM, proteiinin haju
    • 1x OCEAN, kalmarin haju (vahva kalanhaju)
  • 3 lisäkorkkia
  • Ohjeet

Miksi paketissa on kolme pulloa?

Parhaita tuloksia varten paketissa on kolme erittäin tehokasta houkutushajua pedoille. Erilaisille metsästystavoille ja -paikoille on eri hajut. Voit myös kokeilla mikä niistä on tehokkain omalla alueellasi.

Paketissa on kolme varakorkkia. Miksi?

Jos käytät hajustinta ripustusmenetelmällä, voit sulkea pullon varakorkilla.


Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080