BlackFire Secret Spray Anis - Aniksen hajuinen riistahoukutin 100ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire Secret Spray Anis - Aniksen hajuinen riistahoukutin

2022 Uutuus!

Black Fire Secret Spray - Paranna houkuttelun ja riistaruokinnan tuloksia!

Pieni, riittoisa ja helppo kuljettaa mukana sekä erittäin voimakas tuoksu suihkeen ensiluokkaisten ainesosien ansiosta. Lisää Black Fire -suihketta rehuun, kuten viljaan tai maissiin, parantaaksesi sen kiinnostavuutta ja mahdollisuuksiasi houkutella villisikoja ja muita riistaeläimiä.

Black Fire Spray on suunniteltu parantamaan houkuttelu- tai ruokintapaikan kiinnostavuutta. Lisää suihketta ruokinnalle tai houkuttelupaikalle parantaaksesi metsästysmenestystäsi ja tehostaaksesi ruokinnan kiinnostavuutta.

Black Fire Secret Spray on käytännöllinen vaihtoehto houkutellessa villisikoja, peuroja ja kauriita.

Black Fire Spray on huippuluokan houkutteluaine, jota voit suihkuttaa metsästysalueellasi ja se tarjoaa pitkäkestoisen ja täyteläisen tuoksun.

Kun lähdet metsästämään, voit myös levittää Black Fire -suihketta saappaasi pohjaan. Näin levität voimakasta aniksen tuoksua kävellessäsi ympäriinsä metsästysalueella.

Anis on tunnettu kymmeniä vuosia yhtenä voimakkaimmista tuoksuista, jota villisiat ja muu riista eivät voi vastustaa.

Lisäsimme voimakkaita tuoksuja, jotka todistetusti houkuttelevat villisikoja ja muuta riistaa sekä lisäävät onnistumisen mahdollisuuksiasi metsästyksessä.

MIKÄ ON HOUKUTTELUN BOOSTAAJA?

BlackFire Secrect spray on suihke, jota käytetään muiden houkuttelevien aineiden, kuten rehun/viljan/maissin lisänä tehostamaan tuoksusta entistä vahvempi ja parempi. Sitä voidaan käyttää ruokinnan ympärille voimakkaan hajualueen laajentamiseen, näin uudet alueelle tulevat eläimet löytävät ruokinnan nopeammin.

KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

Helppoa. Levität suihketta ruiskuttamalla sitä 3-5 kertaa ruokinnan tai houkuttelupaikan päälle. Voit myös levittää suihketta ympäri metsästysaluetta puille tai muille pinnoille parantaaksesi ympäröivää hajua.

Vinkki! Voit suihkuttaa sitä myös saappaan pohjaan. Näin levität voimakasta aniksen tuoksua, kun kävelet alueelle.

VOIKO KÄYTTÄÄ SITÄ PELKÄSTÄÄN TAI MUIDEN HOUKUTTEIDEN KANSSA?

BlackFire Secret spray on tarkoitettu tehosteena parantamaan houkuttelupaikan, ruokinnan tai rehun tuoksua. Sen korkealuokkaiset ainesosat ja erittäin voimakas haju houkuttelevat villieläimiä erittäin tehokkaasti. Se aktivoi ne myös syömään huomattavasti enemmän. Voit käyttää suihketta muiden houkuttelevien aineiden lisäksi tehostaaksesi tuoksua ja vahvistaaksesi sitä entisestään.

MITEN RIITTOISA YKSI PULLO ON?

Yksi pullo sisältää 100 ml tehostettua hajunestettä, josta saadaan jopa 200 annosta/käyttökertaa.

MITÄ PULLOSTA ON?

Pullo sisältää vahvoja todistetusti toimivia tuoksuja, kuten anis, joka saa villisiat ja muut riistaeläimet lähes hulluksi! Anis lisää eläinten intoa syödä ja näin ne aina palaavat kyseiselle paikalle jo pelkän aktivoivan tuoksun takia.

EDUT

  • Houkuttelutehostin suihke villisialle, peuroille, hirville ja kauriille
  • Erittäin vahvan tuoksu
  • Nestemäinen koostumus
  • Helppo käyttää ja kuljettaa
  • Villieläimet rakastavat sen tuoksua

Ensiluokkainen houkuttelutehostin vahvalla pitkäkestoisella tuoksulla.

Nestemäinen suihke on helppo levittää, eikä se jätä sotkua käsiin tai vaatteisiin.

Aniksen tuoksu ja muut voimakkaan tuoksuiset ainesosat suihkeessa tekevät tästä täydellisen yhdistelmän villisikojen, peurojen, hirvien ja kauriiden houkuttelemiseen.

Pullon pieni koko helpottaa kuljettamista. Tuoksu kestää erittäin pitkään erityisen koostumuksen ansiosta. Käytä sitä mihin aikaan vuodesta tahansa, houkuttelee laajasti erilaisia ​​villieläimiä.

Valmistettu EU:ssa.


Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080