BlackFire Terva 6x0,5l

alkaen 39,00 €

Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

BlackFire -TervaTehokkain markkinoilla oleva luonnonmukainen villisikojen houkutteluterva. Vain luontaisia puhtaita ainesosia ja BlackFiren ja yhteistyökumppaneiden kehittämät salaiset ainesosat, joita villisiat eivät voi vastustaa! Tuotekehittelyä on tehty vuosia ammattimetsästäjien toimesta.

Nuo salaiset ainesosat erottaa BlackFire muista tervoista tehollaan! Ei sisällä liuotinohenteita kuten monet teolliset kyllästyskäyttöön tarkoitetut tervat! Hyvin juokseva ja laadukas, kolme kertaa suodatettu pyökkiterva. Tuotekehittäjämme testaavat uusia sekä vanhoja tuotteitamme päivittäin ja myös käyttävät niitä vuoden ympäri metsästyksessä. Sikakaatoja BlackFire metsästäjille kertyy vuosittain valtavia määriä Euroopassa. Tulokset puhuvat puolestaan! BlackFire terva on ollut jo pitkään tehokkain Euroopassa nyt myös USAssa!

Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua sekä myös hankaavat turkkia poistaakseen punkkeja, kirppuja ja loisia. Villisiat käyttävät tervaa myös karkotteena.

Vuosien aikana ammattimetsästäjien tekemien testausten tuloksena Saksassa, Italiassa, Sloveniassa, Kroatiassa, Serbiassa, Bosniassa, Unkarissa, Norjassa ja Ruotsissa kehitetiin tehokkain BlackFire -tervatuote villisikojen houkutteluun. Se on 100% luonnontuote, jonka teho perustuu voimakkaimpaan tervan tuoksuun markkinoilla. Tämän tuoksun villisiat haistavat jo kaukaa. BlackFire -tervan etu on tuoksun säilyminen ja aineen juoksevuus. Tuoksu ei laimene viikkojenkaan jälkeen.


Käyttö: Levitä tai kaada tervaan puunkylkiin. Soveltuu myös käytettäväksi automattilevittäjässä. BlackFire Tervaa voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa. Juoksevaa myös kylmänä.


Ei sovellu ihmisravinnoksi!

Pidä poissa lasten ulottuvilta!

Valmistettu EU:ssa

Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080