BlackFire Terva & Plum (luumu) 6 pullon yhdistelmä

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Kesällä 2020 todella tehokkaaksi yhdistelmäksi villisikojen ruokinnalla on todettu BlackFire Plum (luumu-mineraalisuola) ja BF terva puun kyljessä tai kannolla.


BF Plum on erittäin makea/karkkimainen hajultaan. Se on saanut siat innostumaan ruokinnoista myös kesällä ja vierailemaan säännöllisesti testin alettua, jopa keskikesällä käyvät syömässä kaiken! Villisikojen kasvanut syömisinto ja ruokinnoilla käyttämä aika on hyvin poikkeuksellista verrattuna aikaisempiin havaintoihin. Pitkän kokemuksen omaavat villisikojen metsästäjät ja ammattimetsästäjät ympäri Eurooppaa eivät suotta väitä, että BlackFire luumu on kaikkien aikojen tehokkaimpia ruokintojen tehostajia!


Sirottele BF Plum mineraalisuolaa esim. vehnän tai maissin päälle ruokinnalle. Sitä on laitettu viljan sekaan myös ruokinnalla olevaan putkiautomaattiin.


Terva on villisikahoukuttelun perusta! Sitä kannattaa lisätä pieni määrä viikon tai kahden välein puun tai kannon kylkeen. Tämä takaa jatkuvan vahvan pyökkitervan hajun!


Laatikossa 3 BF tervapulloa ja 3 BF Plum pulloa.


Myös BF Chestnut (kastanja) on osoittanut erittäin hyviä tuloksia villisikojen ja peurojen ruokintojen tehostamiseen! Lue lisää..