BlackFire Terva & Plum (luumu) yhdistelmä

alkaen 38,00 €

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Kesällä 2020 todella tehokkaaksi yhdistelmäksi villisikojen ruokinnalla on todettu BlackFire Plum (luumu-mineraalisuola) ja BF terva puun kyljessä tai kannolla.


Paketisssa:

  • 3 pulloa BF tervaa
  • 3 pulloa BF Plum
  • Tilattavissa myös täysissä laatikoissa edullisemmin!


Tehokkain markkinoilla oleva luonnonmukainen villisikojen houkutteluterva! Vain luontaisia puhtaita ainesosia ja BlackFiren ja yhteistyökumppaneiden kehittämät salaiset ainesosat, joita villisiat eivät voi vastustaa! Tuotekehittelyä on tehty vuosia ammattimetsästäjien toimesta.

Nuo salaiset ainesosat erottaa BlackFire muista tervoista tehollaan! Ei sisällä liuotinohenteita kuten monet teolliset kyllästyskäyttöön tarkoitetut tervat! Hyvin juokseva ja laadukas, kolme kertaa suodatettu pyökkiterva.


BF Plum on erittäin makea/karkkimainen hajultaan. Se on saanut siat innostumaan ruokinnoista myös kesällä ja vierailemaan säännöllisesti testin alettua, jopa keskikesällä käyvät syömässä kaiken! Villisikojen kasvanut syömisinto ja ruokinnoilla käyttämä aika on hyvin poikkeuksellista verrattuna aikaisempiin havaintoihin. Pitkän kokemuksen omaavat villisikojen metsästäjät ja ammattimetsästäjät ympäri Eurooppaa eivät suotta väitä, että BlackFire luumu on kaikkien aikojen tehokkaimpia ruokintojen tehostajia!


Sirottele BF Plum mineraalisuolaa esim. vehnän tai maissin päälle ruokinnalle. Sitä on laitettu viljan sekaan myös ruokinnalla olevaan putkiautomaattiin.


Terva on villisikahoukuttelun perusta! Sitä kannattaa lisätä pieni määrä viikon tai kahden välein puun tai kannon kylkeen. Tämä takaa jatkuvan vahvan pyökkitervan hajun!


Laatikossa 3 BF tervapulloa ja 3 BF Plum pulloa.


Myös BF Chestnut (kastanja) on osoittanut erittäin hyviä tuloksia villisikojen ja peurojen ruokintojen tehostamiseen! Lue lisää..