BlackFire villisika karjun paketti

150,00 €
−7 %
139,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Karjun kyttäyspaketti.

Ison villisika karjun kyttääminen vaatii pitkäjänteisyyttä, pitkiä kyttäyksiä, aikatauluttamista sekä hyvät houkutusvälineet houkuttelupaikan tuoreena pitämiseen.

BlackFire Karjun paketissa:

  • 12 pulloa BlackFire tervaa
  • 12 pulloa BlackFire Special -mineraalisuolaa

Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua sekä myös hankaavat turkkia poistaakseen punkkeja, kirppuja ja loisia. Villisiat käyttävät tervaa myös karkotteena.

Paketti sisältää pitkäaikaiseen houkutteleen tervaa ja Special mineraali suolaa.


Käyttö: Levitä tai kaada tervaan puunkylkiin. Soveltuu myös käytettäväksi automattilevittäjässä. BlackFire Tervaa voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa. Juoksevaa myös kylmänä.

BF tervaa ja Special mineraalisuolaa käytetään villisikojen houkutteluun, mutta yhdistelmänä houkuttelee myös karhuja hirvieläimiä, kuten peuroja kauriita. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan. BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti. BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi. Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti. Säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.


Lisätietoja tuotteesta

google_product_category
8080