BoarCollect annostelija

199,00 €
−50 %

99,00 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1 päivä(ä)

Kuvaus

Kätevin tervan automaattiannostelija!

Varaston loppuerä! Ole nopea!

Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja. Ne rakastavat sen hajua ja myös hankaavat turkkia poistaakseen loisia ja käyttävät tervaa myös karkotteena.

BoarCollect -annostelijan avulla saat pidettyä houkuttelupaikan tervan tuoreena sioille. Terva tulee olla mahdollisimman tuoretta, jotta haju on vahva ja houkuttelee sikoja kaukaa paikalle! Se myös innostaa paikallisia sikoja viettämään aikaa enemmän ruokinnalla tai houkuttelupaikalla!

Annostelija toimii akulla ja siitä löytyy myös ajastin, johon voi säätää ajan minkä verran tervaa laite pumppaa ja valuttaa puun kylkeen. Annostelijan säiliöön mahtuu 2 litraa. Annostelijassa voi käytää myös muita houkusnesteitä (jäätyminen huomioitava). Anostelijan avulla pidät myös tervahoukuttelupaikan rauhallisena, kun siellä ei tarvitse ihmisen kulkea!

Huom! Tuotteeseen tarvitset lisäksi 12V 4,5ah akun tervalle tai 6V muille nesteille. BlackFire tervalle on riittänyt 6V akku! Akun koko noin (cm): 9x7x11. Opastamme tarvittaessa akun hankinnassa.