Dovrefjell Fjellduk Passipussi 3M Thinsulate

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Dovrefjell Fjellduk Passipussi 3M Thinsulate lämpövuorauksella! 3M Thinsulate lämpövuoraus parantaa monikäyttöisyyttä perinteiseen eristämättömään tunturiviittaan verrattuna. Tunturiviitta eli Fjellduk on alkujaan kehitetty militaaripuolen rientoihin.

Norjan NATO militaaripuolella tositoimissa testattu tunturiviitta! Norjan NATO armeijan parhaillaan käytössä oleva Dovrefjell Fjellduk Passipussi nyt saatavilla metsästäjien ja ulkoilmaharrastajien käyttöön 3M Thinsulate lämpövuorauksella!

Dovrefjell Fjellduk Passipussi on erittäin lämmin ja vedenpitävä passipussi jossa on laadukas 3M Thinsulate vuoraus 60 gramman 3M Thinsulate eristeellä. Sisäkankaassa on lämpöä sisäänpäin heijastava alumiinipinnoite, joka takaa sisäpuolisen mikroilmaston lämmön.

Dovrefjell Fjellduk Passipussi sopii moneen käyttöön kuten jahtipassiin kun on kylmä tai sataa kunnolla vettä tai räntää. Se sopii myös makuupussiksi, tuulipussiksi, pontsoksi kalareissulle ja patikointiin. Mikäli avaat passipussin suorakulmaiseen muotoon, siitä tulee tarvittaessa myös sadekatos, liina tai makuualusta, jonka mitat ovat 204 x 222cm.

Dovrefjell Fjellduk Passipussi on monitoimiväline joka antaa tarvittaessa hätäsuojan mikäli joudut jäämään maastoon yöksi!

Dovrefjell Fjellduk Passipussin puet helposti kaikkien varusteidesi päälle. Kädet säilyttävät täyden toimintakyvyn etupuolella olevien vetoketjujen avulla. Se pakkautuu repun päälle helposti mukaan kevyen painonsa ansiosta (1,46 kg). Mukaan et tarvitse makuupussia tai makuualustaa, passipussi hoitaa homman!

Vaativien militaaripuolen kenttätestien jälkeen Norjan NATO armeija valitsi Dovrefjell Fjellduk Passipussin käyttöönsä sen huippulaadukkaiden ominaisuuksien ja materiaalien vuoksi!

Katso esittelyvideo TÄSTÄ!

* Laadukas ja monikäyttöinen 3M Thinsulate lämpövuorattu passipussi ulkoilmaharrastuksiin
* 100% tuulenpitävä ja vedenpitävä kangas
* Vuoraus 60 gramman 3M Thinsulate eristeellä
* Lämpöä heijastava alumiinipinnoite sisäpuolella
* Vahvat YKK-vetoketjut, jossa on edessä myrskyläpät
* Täyttää NATO speksit: Norjan puolustusvoimien valinta
* Huippukevyt: Paino 1,46 kg
* Mitat: 102 x 222 cm
* Väri: Kings Mountain Shadow Camo (kuvassa)
* Pakkautuu pieneen tilaan esim repun päälle
* Mukana: Irrotettava huppu (voidaan kiinnittää kahteen paikkaan) sekä suljettava Camokuosinen suojapussi