Dovrefjell Jeger Pro metsästyspuku

Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Dovrefjell Jeger’n Pro puku – kun haluat aidon 3 kerrospuvun!

Jeger’n Pro on Dovrefjellin lippulaiva jahtipuku, jonka suorituskyky on hiottu 2-3 vuoden käyttökokeilla useiden aktiivimetsästäjien toimesta. Dovrefjell Jeger Pro on aito 3- kerrospuku, joka on myös monen ulkona ammattikseen liikkuvan valinta.

Puku on äärimmäisen kestävä mutta silti todella kevyt ja täysin kahisematon. Pintakangas hylkii tehokkaasti vettä ja vedenpitävyys on 20 000mm! Huippuvedenpitävyys ja hengittävyys pitävät sinut kuivana myrskyiselläkin säällä tai liikkuvammassa menossa.

Hyvää istuvuutta ja liikkuvuutta lisäävät puvun kankaan pieni jousto.

Yksityiskohdat on suunniteltu metsästäjille, kuten radiotaskut ja säädettävä huppu.
Takki on valmistettu 3-kerroksisena rakenteena, jossa kulutusta kestävä harjattu mikrokuitu kangas on laminoitu yhteen veden- ja tuulenpitävällä teipatuilla saumoilla.

Takissa on kaksi sivutaskua ja kaksi radiotaskua vedenpitävällä vetoketjulla.
Tuuletusaukot vesitiiviillä vetoketjuilla käsivarsien alla varmistavat hyvän ilmanvaihdon.

Irrotettava huppu useilla säätömahdollisuuksilla.

Tarranauha hihoissa ja kiristysmahdollisuus vyötäröllä.
Pidennetty selkä ja räätälöity istuvuus.

Dovrefjell Jeger’n Pro -housut

Jeger’n Pro housut sopivat täydellisesti myös vaativiin metsästyspäiviin ja liikkuvuudeltaan ne mahdollistavat vaikeassakin maastossa liikkumisen.

Housut ovat kestävät mutta silti äärimmäisen kevyt päällä. 3-kerroksinen rakenne hiljaisella ulkomateriaalilla mahdollistaa hiljaisen liikkumisen maastossa. Vedenpitävä ja hengittävä rakenne pitää sinut kuivana myrskyisellä säällä. Housuissa on säädettävä vyötärö ja korotettu selkäosa kylmää vastaan.

Housuissa on kaksi vetoketjullista taskua ja takatasku, joissa kaikissa on vedenpitävät vetoketjut. Kaksi läpällistä reisitaskua. Napit henkseleille. Tuuletusaukot vedenpitävillä vetoketjuilla reisien ja pohkeiden sivuilla varmistavat hyvän ilmanvaihdon.

Korotettu selkäosa, säädettävä vyötärön leveys, kiristys tarranauhalla lahkeiden alaosassa ja istuvuus erinonmaiseen liikkuvuuteen.

Vesipatsas: 20 000 mm
Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h.

Väri: Grape leaf/tummanvihreä.