Dovrefjell Wool Mesh Poolo vetoketjulla merinovilla

Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Dovrefjell Merinovilla asut nyt meillä!!!
Dovrefjell Wool Mesh Merinovilla alusasujen valikoimaamme kuuluvat poolo, pitkähihainen paita ja housut. Kaikki samaa ylellisen pehmeää 100% merinovillaa!

Merinovilla on aito 100% luonnontuote!
Se lämmittää, hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta erinomaisesti. Tämän vuoksi johtavat alusasuvalmistajat käyttävät merinovillaa kun olosuhteet ovat äärimmäisen kovat. Merinovilla-asun voit laittaa suoraan ihoa vasten ja se sopii hyvin myös niille joille tavallinen villa aiheuttaa ylimääräisiä akrobaattisia liikkeitä. Merinovilla ei kutise eikä hiosta, ja se pitää ihosi ja olosi kuivana. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen tuote, joten se myös neutralisoi ja eliminoi esimerkiksi hien hajua!

Dovrefjell merinovilla on mulesing-vapaata eettisesti tuotettua merinovillaa.

Ympäri vuoden
Dovrefjell Wool Mesh Merinovilla-alusasuja voit hyvin käyttää vaikka ympäri vuoden. Merinovilla siirtää kosteuden pois ihon pinnalta ja pitää olosi kuivana kaikkina vuodenaikoina. Jos asu on hiestä märkä, niin se pitää sinut silti lämpimänä!

Arkeen, ulkoiluun, urheiluun ja ulkotöihin
Merinovilla-alusasu sopii jokapäiväiseen arkeen, ulkoiluun ja urheiluun sekä ulkotöihin. Merinovilla on ihanteellinen silloinkin kun olosuhteet ovat äärimmäisen kovat. Edes kunnon työmiehen hiki ei lannista asua!

Unisex, samaa sarjaa isännälle ja emännälle
Dovrefjell Wool Mesh Merinovilla-alusasumallit ovat unisex malleja ja sopivat niin miehille kuin naisillekin. Alusasut on pohjoismaiseen kroppaan sopivalla mitoituksella! Ja jottei lämpö karkaa pihalle tärkeistä paikoista, niin tämän sarjan housuissa ei ole sepalusaukkoa ja näin ollen ovat siis unisexit!!

Materiaalivahvuus 185g
Materiaalivahvuus on 185g, joten näitä alusasuja on ihan kiva jopa pukea siviilivaatteidenkin alle. Stretch tyylisen materiaalin ihotuntuma on ihanan pehmeä ja sileä. Poolon voi hyvin pukea toisen paidankin alle aluspaidaksi tai miksipä ei vaikka päällyspaidaksi, on se sen verran särmä.

Napakka kaulus vetoketjulla, pitkä helma, raglan-hihat
Dovrefjell merinovillapoolossa on paljon mietittyjä yksityiskohtia jotta käyttömukavuus olisi taattu kovissakin olosuhteissa. Poolosta löytyy napakka kaulus vetoketjulla, riittävän pitkä helma jottei kyykistellessä vahingossa tule vilauteltua ja raglan-hihamalli, jolloin olkapäille ei tule häiritseviä ja mahdollisesti hankaavia saumoja.

Värinä pehmeä harmaa
Dovrefjell merinovilla-alusasujen väri on pehmeä meleerattu harmaa, jossa yläosa musta / oransseilla ompeleilla.

Huolto ja pesuohjeet
* Pese vain tarvittaessa, usein myös ulkona tuulettaminen raikastaa asun seuraavaa kertaa varten
* Pesuun suosittelemme Hey-Sport Merino Wash-villapesuainetta
* Varovainen pesu max +40°C vedessä
* Älä käytä valkaisuainetta tai valkaisevaa pesuainetta
* Älä käytä huuhteluainetta
* Älä laita tuotetta kuivausrumpuun
* Ei saa pestä kemiallisessa pesussa
* Ei saa silittää

2kk takuu materiaali tai valmistusvirheille.

Dovrefjell Merinovilla- poolojen kokotaulukon löydät kuvien yhteydestä.