Kyttäysteltta 2-3 henkilölle | NITEforce Pop-Up Blind

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

NITEforce Pop-Up Blind maastokatos on kätevä piilokoju 2-3 henkilölle ja se on kevyt (7.5kg) kuljettaa mukana maastossa. Se on suunniteltu nopeaksi suojaksi pystyttää ja se avautuu nopeasti pop-up tekniikalla – pystytys ja purkaminen on helppoa.

NITEforce Pop-Up Blind maastokatos toimii erittäin hyvin piilokojuna metsästyksessä ja kuvattaessa luonnoneläimiä tai vaikka tuulensuojana pilkillä. Katosta voi käyttää hyvin myös esim koiran häkin päällä sade- ja aurinkosuojana koiranäyttelyssä. Joka seinällä sekä katossa suljettavat aukot. Aukaisu ja sulku tapahtuu katoksen sisäpuolelta. Ikkunan voi avata joko kokonaan auki tai jättää hyttysverkon paikalleen. Kätevät hyttysverkot pitää inisijät ulkona!

Isot aukot mahdollistavat myös jousimetsästyksen!

NITEforce maastokatoksen musta sisäosan suojaväritys tarjoaa sisäosan täydellisen pimennyksen jolloin sisällä oleva liike ei näy aukoista ulos. Ikkunoiden kohdalla oleva teltan tukirakenne on päällystetty camo kuvioidulla kankaalla, jottei tule heijastuksia. Pakkauksen mukana tulee myös omassa pussissaan 8 kpl:tta telttavaarnoja, joilla saat kätevästi kiinnitettyä kojun joko maahan tai vaikka viereiseen puuhun.

NITEforce maastokatoksen camokuvionti vastaa syyslehtien väritystä ja sitä voi käyttää koko pitkän kauden. Se on väriltään oivallinen suoja myöhään syksyyn, koska syksyllä maahan tippuneet puiden ja pensaiden lehdet eivät tarjoa enää mitään näkösuojaa puuston ollessa paljaana.

NITEforce maastokatoksen camopeite on 150 denierin (D) kestävää UV suojattua polyesteriä, joka suojaa myös sateisina ja tuulisina päivänä.

* Iso maastokatos 2-3 henkilön suojaksi (henkilön koko huomioiden)* Koko: sisäkorkeus keskellä 165cm, pohja 145cm x 145cm* Helppo ja nopea pystyttää tai taittaa pieneen tilaan* Sisältä suljettavat & avattavat aukot joka ilmansuuntaan + ylös* Isot aukot mahdollistavat myös jousimetsästyksen* Sisältä vuorattu mustaksi jolloin varjojen liikehdintä ei näy ulos* Kuljetus ja säilytys mukana tulevassa mustassa kantokassissa* Paino: 7.5kg* Koko kauden toimiva camoväri* 150 denierin (D) sadetta ja tuulta pitävä camopeite* UV suojattu kestävä polyesterimateriaali (ei palavaa)Mukana^ 1kpl maastokatos^ 1kpl kantokassi^ 8kpl telttavaarnat^ Telttanarut