MINOX X-active 8x33mm katselukiikari

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Saksalainen MINOX edustaa perinteistä keski-eurooppalaista Outdoor optiikkaa jo useiden vuosikymmenten ajalta. Perinteikäs MINOX on osa Blaser konsernia. MINOXin arvoihin kuuluvat korkea laatu ja äärimmäinen tarkkuus ilman kompromisseja. Kaikki alkaa jo suunnittelusta, jonka vuoksi jokainen tuote on korkealaatuinen ja valmistustasoltaan täydellinen.

MINOX X-active 8x33mm katselukiikarit

MINOX X-active katselukiikarit antavat nopean kuvan ja laajan näkökentän silmänräpäyksessä. X-Active sarjan kiikareissa optimaalinen 8x suurennos yhdistyy erittäin hyvään optiseen suorituskykyyn neutraalilla värintoistoilla ja korkealla kontrastilla. Ne toimivat jopa viimeisessä häipyvässä valossa tai aamunkoitteessa.

MINOX X-active runko on valmistettu Comfort Bridge rakennetta käyttäen. Kiikarin putket yhdistyvät kahden sillan avulla, joiden väli on avoin. Comfort Bridge antaa kiikareille keveän olemuksen joka mahdollistaa pitävän otteen putkista. Sen ansiosta kohteen tunnistaminen onnistuu nopeasti jopa yhdellä kädellä! Korvaamaton etu vaeltaessa, tarkastettaessa metsästysalueita tai istuessasi piilossa kytiksellä.

Erittäin laaja näkökenttä
Nopea kohteen haku
Neutraali värintoisto
Terävä ja hyvä kontrasti
Comfort Bridge rakenne yksikätiseen käyttöön
Hyvä käsiteltävyys ergonomia
Kevyt alumiinirunko
Suurennus: 8x
Sisääntulopupilli: 33mm
Lähtöpupilli: 4.1mm
Pupillien etäisyys/silmien väli: 58-78mm
Näkökentän laajuus 1000m (FOV 1000m): 140m
Lähin tarkennusetäisyys: 2.5m
Diopterin säätö: ± 4 dpt
Hämäräluku: 16,2
Toimintalämpötilat: -10°C . . . +50°C
Kosteusluokitus: IPX7
Koko: 138x130x45
Paino: 570gr
Takuu: 1 vuosi valmistus tai materiaalivirheille
Mukana: X-active katselukiikarit, linssinsuojat (okulaari/objektiivi), kantolaukku, linssin puhdistusliina, Neopreeni kantohihna, ohjekirja