MINOX X-active 8x56mm katselukiikari

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Saksalainen MINOX edustaa perinteistä keski-eurooppalaista Outdoor optiikkaa jo useiden vuosikymmenten ajalta. Perinteikäs MINOX on osa Blaser konsernia. MINOXin arvoihin kuuluvat korkea laatu ja äärimmäinen tarkkuus ilman kompromisseja. Kaikki alkaa jo suunnittelusta, jonka vuoksi jokainen tuote on korkealaatuinen ja valmistustasoltaan täydellinen.

MINOX X-active 8x56mm katselukiikarit erityisesti hämärä ja kytisjahtiin

MINOX X-active katselukiikarit antavat nopean kuvan ja laajan näkökentän silmänräpäyksessä. X-Active sarjan kiikareissa optimaalinen 8x suurennos yhdistyy erittäin hyvään optiseen suorituskykyyn neutraalilla värintoistoilla ja korkealla kontrastilla. Niiden valovoimaisuus auttaa toimimaan jopa hämärällä tai aamunkoitteessa. Loistava valinta mukaan yöreissuun!

MINOX X-active runko on valmistettu Comfort Bridge rakennetta käyttäen. Kiikarin putket yhdistyvät kahden sillan avulla, joiden väli on avoin. Comfort Bridge antaa kiikareille keveän olemuksen joka mahdollistaa pitävän otteen putkista. Sen ansiosta kohteen tunnistaminen onnistuu nopeasti jopa yhdellä kädellä! Korvaamaton etu vaeltaessa, tarkastettaessa metsästysalueita tai istuessasi piilossa kytiksellä.

Suunniteltu erityisesti antamaan valovoimaa hämärään
Erittäin laaja näkökenttä
Nopea kohteen haku
Neutraali värintoisto
Terävä ja hyvä kontrasti
Comfort Bridge rakenne yksikätiseen käyttöön
Hyvä käsiteltävyys ergonomia
Kevyt alumiinirunko
Suurennus: 8x
Sisääntulopupilli: 56mm
Lähtöpupilli: 7.0mm
Pupillien etäisyys/silmien väli: 56-76mm
Näkökentän laajuus 1000m (FOV 1000m): 126m
Lähin tarkennusetäisyys: 3.5m
Diopterin säätö: ± 4 dpt
Hämäräluku: 21,2
Toimintalämpötilat: -10°C . . . +50°C
Kosteusluokitus: IPX7
Koko: 195x160x70
Paino: 1280gr
Takuu: 1 vuosi valmistus tai materiaalivirheille
Mukana: X-active katselukiikarit, linssinsuojat (okulaari/objektiivi), kantolaukku, linssin puhdistusliina, Neopreeni kantohihna, ohjekirja