Piipun puhdistusvaahto kuparille | NITEforce Bore Cleaning Foam 400ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

NITEforce Bore Cleaning Foam kuparin poisto puhdistusvaahto muodostaa itsestään laajenevan sekä tiiviin vaahdon. Itsestään laajeneva puhdistusvaahto täyttää aseen piipun rihlat sekä kaikki kulmat. Se irrottaa tehokkaasti kuparivaipan tai kertyneet ruuti, lyijyjäännökset aseen piipusta. Soveltuu kiväärin, pistoolin ja revolverin piippujen tehokkaaseen puhdistukseen.

NITEforce Bore Cleaning Foam on markkinoiden tehokkain ja edullisin (0,075€/ml) saatavilla oleva puhdistusvaahto. Iso 400ml pakkaus riittää useaan puhdistuskertaan. Laadukas ja tehokas puhdistusvaahto myös ammattikäyttöön!

HELPPO KÄYTTÄÄ
Tuotteen ruiskutus piippuun on helppo pitkän annostelupillin avulla. Kun ase on jäähtynyt, irrota lukko, ruiskuta puhdistusvaahtoa piippuun annos. Itsestään laajeneva vaahto näkyy piipun päästä jonka jälkeen odota n 15min. Työnnä puhdistuspuikko piipun läpi normaalisti ja kuparijäänteet tulevat puhdistustupon mukana ulos. Toista tarvittaessa mikäli piippu on erityisen kuparoitunut. Puhdistuksen jälkeen öljyä piippu ja lukkopesä esim NITEforce Gun&Bore aseöljyn avulla säilytystä varten.

* Erittäin tehokas itsestään laajeneva puhdistusvaahto
* Aseen piipun tehokkaaseen puhdistukseen
* Lyijy- ja kupariluodeilla ampujan ehdoton piipun puhdistusaine
* Riittoisa 400ml puhdistusvaahto ruutijäämien, lyijyn tai kuparivaipan poistoon
* Edullinen ml hinta: 0,075€/ml
* Helppokäyttöinen: annostelu läpinäkyvän taipuisan annostelupillin avulla
* Valmistusmaa: EU