Pulsar Forward FN455S digitaalinen lisäosa

1 200,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Parannettu pimeän ajan herkkyys
Forward FN455S käyttää Pulsarin itse kehittämää ohjelmistoa, nykyaikaisimpia elektronisia komponentteja ja signaalinkäsittelyalgoritmeja. Tämän kehitystyön tuloksena saadaan yksi alan suurimmista infrapunaspektrin herkkyystuloksista. Suuri herkkyys 900–950 nm aallonpituuksilla mahdollistaa Forward FN455S:n käytön näkymättömien IR-valaisimien kanssa.

Yli 500 m näkyvyys pimeässä
Suuri pimeän ajan herkkyys, korkeatarkkuuksinen näyttö ja kuvakenno, suuri kirkkaus- ja kontrastiasetusten valikoima, nopeasti säädettävä laatuoptiikka, isot suurennokset sekä tehokas sisäinen IR-valaisin tekevät Forward FN455S:stä täydellisen työkalun esim. villisikojen, peurojen tai hirvien havainnointiin jopa 450–550 metrin etäisyydeltä!

Optinen kiikaritähtäin on helppo muuttaa pimeänäkölaitteeksi
Forward-pimeänäkölisäosan asentamiseen päivätähtäimen tai -kiikarien eteen voidaan käyttää monen eri kokoisia sovittimia. Tämä sovitin kiinnittyy lujasti ja nopeasti tähtäimen rungon etuosaan. Siksi Forward FN455S-etulisäosa sopii erinomaisesti pimeän ajan ammuntaan. Kun lisäosaa ei käytetä, sen oma linssinsuojus varjelee linssiä vaurioitumiselta. Kun lisäosaa ei käytetä, sen oma linssinsuojus varjelee linssiä vaurioitumiselta.

“Näkymätön" infrapunavalaisin 700 mW teholla ja säädettävällä valokeilalla
Pulsarin uusi, irrotettava Ultra-X940S -infrapunavalaisin säteilee näkymättömällä 940 nm aallonpituudella. Infrapunavalaisimen teho on säädettävissä 175, 350 ja 700 mW tasolle riippuen siitä, kuinka paljon kussakin tilanteessa tarvitaan valaistusta infrapuna-alueella. Valaisimen valokeilaa saa säädettyä joustavasti täyden ja yhtenäisen kattavuuden aikaansaamiseksi tarkkailualueelle.

Sisäinen video- ja äänitallennin
Kuvien ja videoiden tallennus käytön aikana on mutkatonta Forwardin sisäisellä videotallentimella. Korkealaatuiset videot tallentuvat laitteen sisäiseen muistiin äänen kanssa, jottei mikään muistosi jää unholaan. Kuva- ja videosisältö tallennetaan laitteen sisäiseen muistiin ja se on helposti siirrettävissä tietokoneelle kaapelin kautta tai langattomasti älypuhelimeesi tai taulutietokoneeseesi iOS- ja Android-yhteensopivan Stream Vision 2 -sovelluksen avulla.

Pikavaihdettavat, pitkäkestoiset ladattavat akkuyksiköt
Forward FN455S käyttää sisäistä ja itsenäisesti toimivaa B-Pack-virtalähdejärjestelmää. Ladattavalle IPS7-akulle (6,4 Ah) on oma kotelonsa laitteen rungossa, poissa tieltä. Se takaa yli seitsemän tunnin käyttöajan yhdellä latauksella, vaikka virrankulutus on suurimmillaan. Myös suurivirtaisempia IPS14-akkuja (13,2 Ah) on saatavilla lisävarusteena. Nopea akunpoistomekanismi, langaton järjestelmä sekä pitkä käyttöaika ovat tämän virtalähteen huomattavimmat edut.

Wi-Fi. Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa
Sisäinen Wi-Fi-moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja -taulutietokoneiden kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen avulla. . Älypuhelin avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia lämpökiikarien kanssa, kuten suoratoistaa videota nettiin, siirtää kuvamateriaalia, päivittää laiteohjelmiston, kauko-ohjata laitettasi. jne.
Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa pimeänäkö- tai lämpökuvauslaitteellaan otettua materiaalia. On hyvä huomata, että laite on edelleen yhteensopiva myös aiemman, ensimmäisen Stream Vision -sovelluksen kanssa.

HD-kuvakenno
Forwardin erittäin herkkä CMOS-kuvakenno (HD 1280х720 pikseliä) tuottaa teräväpiirtokuvan, jossa kohteen yksityiskohdat toistuvat erittäin tarkasti.

Ohjelmallinen SumLight-herkkyydenparannusalgoritmi
SumLight-toiminto parantaa kuvakennon herkkyyttä, mikä parantaa mahdollisuutta passiiviseen tarkkailuun pimeään aikaan (ilman infrapunavalaisinta). Ohjelmisto aktivoi algoritmeja automaattisesti, esim. yhdistää vierekkäisten pikselien signaalit, mikä parantaa herkkyyttä mutta säilyttää kuitenkin samalla riittävän kuvanlaadun.

Nopea, nelipisteinen bajonettikiinnitys puristimella
Lisäosa kiinnittyy kiikaritähtäimeen lujan, nelipisteisen bajonettikiinnityksen avulla. Pulsar FN-sovitinmallistossa on kolme erikokoista sovitinta, jotka kiinnittyvät kiikaritähtäimen etulinssiin. Ne ovat halkaisijaltaan 42, 50 ja 56 mm.

Helppo käyttää langattoman kauko-ohjaimen avulla
Pulsar BT -Bluetooth-kauko-ohjain voidaan kiinnittää aseen runkoon tai perään. Tämä langaton kauko-ohjain säätöpyörällä mahdollistaa laitteesi kaikkien ominaisuuksien ohjauksen vaikka kahvikupposen äärestä, ja vapauttaa kätesi muihin tehtäviin. . Pulsar BT -kauko-ohjaimen painikkeiden ansiosta metsästäjän ei tarvitse juurikaan liikahtaa paikaltaan hallitakseen digitaalisen etulisäosan toimintoja, vaan voi keskittyä itse metsästykseen.

Päivitettävä laiteohjelmisto
Tarvitset vain älypuhelimen, ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen ja Internet-yhteyden voidaksesi päivittää laiteohjelmiston. Näin laitteen omistaja saa pidettyä oman Forward-laitteensa laiteohjelmiston aina ajan tasalla.

Pikakäynnistys
Forward FN455S käynnistyy kolmen sekunnin kuluessa virtapainikkeen painalluksesta.

Täysin vedenpitävä, IPX7-luokitus
Forward on täysin vedenpitävä. Laite ei laite petä märimmilläkään keleillä, ja kestää myös lyhytaikaisen upotuksen veteen.

Laaja käyttölämpötila-alue (-25°C ... +50°C)
Forward-laitteet toimivat luotettavasti myös kovalla pakkasella (jopa -25°C) tai polttavassa helteessä (+50°C). Pakkasenkestävä AMOLED-näyttö päivittyy silmänräpäyksessä ja varmistaa kuvan pysymisen terävänä myös, kun seuraat nopeasti liikkuvia kohteita.