Pulsar Proton XQ30 kiikaritähtäimen lämpölisäosa monokkelilla

2 090,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Pulsar-lämpölisäosat on aina valmiiksi keskitetty (kohdistettu) näytön osalta tehtaalla. Tämä merkitsee merkittävää ajan ja säästöä vaivan laitteen käyttäjältä, kun varsinaista kohdistusammuntaa ei tarvitse tehdä. Tämän edun vain pieni osa eurooppalaisista valmistajista tarjoaa asiakkailleen.


Höyhenenkevyt ja kätevän kokoinen

Väijyssä ollessa jok'ikisen metsästysvälineen painolla on väliä. Pulsar Protonin käyttö on helppoa ja intuitiivista riippumatta siitä, millaiseen päiväoptiikkaan se on kiinnitettynä – optiseen tähtäimeen, Pulsar 5x30B-monokulaariin, maakaukoputkeen tai metsästyskiikareihin.


Kompakti Proton-lämpökuvausmoduli painaa vain 370 grammaa – se on siis riittävän kevyt ollakseen vaikuttamatta minkään päivätähtäimen tasapainoon.


Image Detail Boost -toiminto

Pulsarin itse kehittämä Image Boost -teknologia parantaa kuvan selkeyttä ja tuo yksityiskohdat paremmin esille. Image Boost -toiminnon avulla kuva on entistä terävämpi koko näkökentän alueella, jolloin myös kohteen tunnistus helpottuu huomattavasti.


Pikavaihdettava APS5-akkujärjestelmä

Pikavaihdettava, suurikapasiteettinen ladattava litiumioniakku mahdollistaa jopa 6 tunnin yhtäjaksoisen käytön yhdellä latauksella. Nopea ja helppo akun vaihto takaa tarkkailun jatkumisen keskeytymättä. Laitteeseen voidaan liittää myös mikä tahansa USB C -liitännällä varustettu tavallinen varavirtalähde.


Todella herkkä lämpökuvakenno

Lämpökuvakenno, jonka NETD-arvo on alle 40 mK, varmistaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen jopa rankimmissa sääolosuhteissa, jolloin lämpökontrasti on matala. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkeästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.


Pikalukittava adapteri tarkalla ruudunkohdistusmekanismilla päiväoptiikan näkökenttään

Lisäosa kiinnittyy kiikaritähtäimen eteen pikalukittavan PSP-adapterin avulla, ja se on helppo kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa. Kiinnitysmekanismi mahdollistaa lisäosan näkökentän tarkan kohdistamisen täysin linjaan kiikaritähtäimen näkökentän kanssa, mikä takaa ihanteellisen näkyvyyden.


Iskunkestävä magnesiumseosrunko

Luja ja kevyt magnesiumseosrunko on suunniteltu kestämään suurikaliiperisten kivääreiden rekyyli. Parannettu rakenteellinen lujuus vähentää tärinää ammunnan aikana, mikä paitsi parantaa ballistisia ominaisuuksia mutta myös helpottaa lämmön haihtumista tehokkaammin.


Täysin vedenpitävä (IPX7)

Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Se on suunniteltu toimimaan moitteettomasti jopa upottuaan 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.


Muuntuu helposti lämpötähystimeksi

Muutama sekunti ja 5x30B Pulsar-monokulaari – muuta ei vaadita Protonin irrottamiseen kiikaritähtäimestä ja sen muuttamiseen 5x suurentavaksi lämpötähystimeksi. 5X30B-monokulaarin voi liittää helposti Protoniin bajonettiliittimellä. Protonin päiväoptiikkaan kiinnittämiseen käytetty PSP-adapteri voidaan jättää kiinni Protoniin, kun sitä käytetään Pulsar 5x30B-monokulaarin kanssa. Kentällä se takaa Protonin nopean ja helpon muuntamisen etulisäosasta tähystimeksi ja takaisin.


Wi-Fi Nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssa

Pulsar Proton -lämpölisäosan sisäinen Wi-Fi -moduli toimii ilmaisen Stream Vision -sovelluksen kautta langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja -taulutietokoneiden kanssa. Älypuhelin avaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia Protonin käyttöön, ja Android- ja iOS-yhteensopivan sovelluksen avulla voit myös suoratoistaa videota älypuhelimeesi, siirtää ja jakaa mediatiedostojasi, päivittää laiteohjelmiston, kauko-ohjata laitettasi jne.


KYSY TARJOUS!!!!!!