Pulsar Thermion Duo DXP50 lämpökiikaritähtäin

OVH5 290,00 €
0 %
5 290,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

2022 Loppukauden UUTUUS! Ensimmäinen monispektrinen Pulsar-metsästyskiikaritähtäin

Thermion Duo DXP avaa täysin uuden aikakauden Pulsarin metsästysoptiikan historiassa. Tämä on ensimmäinen kaupallinen kiikaritähtäin, joka yhdistää lämpökuvauksen tehokkuuden mihin tahansa vuorokauden aikaan ja mukavuuteen täysiväriseen päiväsaikaan. Eri teknologioiden yhdistämisen synergiaetulla Thermion Duon havainto tuo parannettua korkean informaation sisältöä.


Tämä lämpökuvauskiikaritähtäin, Thermion Duo DXP, perustuu Pulsar-optiikan kehityksessä käytettyihin parhaisiin ratkaisuihin ja komponentteihin, jotka varmistavat yömetsästyksen haasteiden hyvän käsittelyn. Täysi pimeys, sade ja sumu eivät estä Thermion Duo DXP:tä paikantamasta petoa tai tuovan esille trofeemetsästäjille komeimpia sarvia. 4K-resoluutioinen digitaalikanava antaa päivämetsästykseen täydet värit.

4K- päiväkuvakenno täydellä väripaletilla

Päiväkäyttöinen digitaalikanava piirtää selvästi kohteet jo 10 metrin etäisyydeltä. Thermion Duo DXP:n käyttäminen päiväkiikaritähtäimenä on aina helppoa ja kätevää, koska objektiivi ei vaadi tarkennusta. 4K-resoluutioinen CMOS-kenno tarjoaa esimerkilliset yksityiskohdat ja kohteiden tunnistamisen koko suurennusalueella 2x - 16x. Päivämetsästys ei ole vain mukavaa, vaan myös huipputeknologiaa käytettäessä Thermion Duo DXP:tä. Klassiselle päiväoptiikalle ominainen täysvärinen kuva yhdistyy äärimmäiseen digitaaliseen toimivuuteen. Metsästäjä voi milloin tahansa tallentaa kuvan, muuttaa hiusristikkokuviota ja väriä tai liittää kiikaritähtäimen älypuhelimeen.

640x480 @ NETD < 25 mK - erittäin herkkä lämpökuvausanturi

Erittäin herkkä Euroopassa valmistettu anturi, jonka NETD on < 25 mK, sieppaa myös minimaaliset lämpötilaerot, kun tarkkaillaan matalan lämpötilan kontrastiolosuhteissa tai sateessa tai sumussa. 640 x 480 pikselin resoluutio varmistaa kohteen luotettavan tunnistamisen, laadukkaan visualisoinnin eläimen tärkeistä anatomisista piirteistä sekä pieniä yksityiskohtia ympäröivästä maisemasta. Anturin suuri koko antaa Thermion Duo DXP:lle laajan näkökentän mukavaan ja informatiiviseen sekä staattisten että dynaamisten kohtausten tarkkailuun.

Nopea lämpökuva-aukko F50/1.0

Erittäin herkän anturin potentiaali paljastuu täysin lämpökuvauskanavassa suuren aukon F50/1.0 germaniumobjektiivin avulla. Lämpökuvauskanava varmistaa metsästäjän maksimaalisen tunnistustehokkuuden kaikissa sääolosuhteissa mihin aikaan päivästä tahansa.

Kehittynyt kuvankäsittely: Parannetut yksityiskohdat, selkeys ja kontrasti

Thermion Duo toteuttaa nykyaikaisia ​​algoritmeja saavuttaakseen kuvan yksityiskohtaisuuden, selkeyden ja kontrastin uudelle tasolle. Lämpökuvauskanava, joka käyttää laajaa puolisävy valikoimaa, pystyy renderöimään monimutkaisia ​​tilanteita, joissa on tasaisesti säteileviä vähäkontrastisia kohteita, kuten taivas, ruoho tai vesipinnat. Parannetut yksityiskohdat ja ohjelmistot, jotka terävöittävät eri etäisyyksillä olevia kohteita, tekevät erittäin informatiivisen lämpökuvan. Lämpökuvausanturin herkkyyden manuaalinen lisääminen mahdollistaa eläimen havaitsemisen laadun parantamisen, jos havainto-olosuhteet heikkenevät. Tasoitussuodatin sekä kirkkaus- ja kontrastiasetukset takaavat mukavuuden pitkiäkin havaintoaikoja varten. Päiväkanava tarjoaa ihanteellisen kuvan havaitsemisen sekä aurinkoisissa että pilvisissä olosuhteissa.

Yhdistetyt monispektriset katselutilat

Thermion Duo tukee neljää havaintotilaa. Digitaalista kuvatilaa käytetään päiväsaikaan. Lämpökuvaustila on suunniteltu yö-olosuhteisiin ja aputilaksi vaikeisiin päiväolosuhteisiin – sumu, tiheät pilvet, sade, vastaantuleva tai sivuttain tuleva auringonpaiste, korkea ruoho, pensaat ja puut näkyvissä vaikuttavat kykyyn havaita eläin, mukavasti tarkkailla. se ja määrittää selvästi sen trofeen ominaisuudet. Thermion Duon "Picture-in-Picture"-toiminto mahdollistaa kuvien näyttämisen samanaikaisesti molemmista optisista kanavista priorisoimalla lämpö- tai digitaalikuvan.

1800 metrin lämpötunnistusalue päivällä ja yöllä

Lämpökuvauksen etuna on eläinten varhainen havaitseminen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Yöllä se on tehokkain tapa löytää riistaa kaukaa. Laadukkaan pitkän polttovälioptiikan ja erittäin herkän anturin ansiosta Thermion Duo DXP -tähtäimellä on erinomaiset ominaisuudet havaintoalueella – 1,8 m korkea kohde havaitaan 1800 metrin etäisyydeltä täydellisessä pimeydessä. Päivän aikana Thermion Duo -lämpökuvauskanava auttaa paikantamaan riistaa sumusta, usvasta, vaikeasta maastosta ja naamioinnista huolimatta korkeassa ruohossa, pensaiden takana tai syvällä metsässä.

”Yhdellä laukauksella kohdistaminen”

Yksi patruuna ja Freeze-ohjelmistotoiminto riittävät kohdistamaan molemmat optiset kanavat valitulla etäisyydellä. Laukauksen jälkeen kiikaritähtäin ottaa kuvan kohteesta, ja lämpökuvaus- ja digitaalikanavahiusristikko säädetään luodin osumakohtaa. Thermion Duo DXP voidaan kohdistaa käyttämällä perussuurennusta tai zoomia, kun taas napsautusarvo pienenee suhteessa zoomiin – maksimisuurennuksella сlick-arvo on alle 0,1 MOA. Tähtäyspiste on vakaa koko suurennusalueella.

Erittäin tarkka tähtäys "Kuva kuvassa" -tilassa

"Picture-in-Picture" -toiminnon avulla ampuja voi nähdä erittäin tarkan nollauskehyksen. Vain 10 % koko näyttöalasta kehys näyttää suurennetun kuvan kohteesta ja ristikosta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden tarkastella kuvaa lähietäisyydeltä tähtäysalueella ja hallita koko näkökenttää samanaikaisesti. Thermion Duossa eri kanavien kuvat voidaan yhdistää yhdelle näytölle näyttäen lämpökuvan toissijaisessa PiP-ikkunassa käytettäessä digitaalista tilaa pääkehyksessä ja päinvastoin. Klassinen Pulsar-tuotteiden toiminto, "Picture-in-Picture" on myös saatavilla, kun yhden kanavan kuva näytetään samanaikaisesti pää- ja PiP-ikkunassa.

Viisi erillistä ampumaprofiilia / 50 kohdistusetäisyyttä

Kohdistussasetukset tallennetaan kuvausprofiiliin. Thermion Duo -muisti sisältää jopa viisi ampumaprofiilia erityyppisille aseille tai patruunoille. Kuhunkin profiiliin mahtuu jopa kymmenen kohdistussetäisyyttä.

10 ristikkomuotoa yhdeksässä väritilassa

Hiusristikko näytetään elektronisesti samassa tasossa kohteen kanssa. Thermion Duo -muisti sisältää kymmenen ristikkokonfiguraatiota ja toimintoa (suora laukaustyyppi, ballistinen, skaalautuva ja tavallinen), kaikki saatavilla yhdeksässä värissä.

Valokuva- ja videotallennus

Tallenna parhaat hetket ja jaa ne ystäviesi sekä metsästyskollegoidesi kanssa. Yksi napin painallus riittää vangitsemaan mielenkiintoisen hetken tai aloittamaan videon tallentamisen. 16 Gt:n sisäinen muisti mahdollistaa useiden tuntien videon ja kymmenien tuhansien valokuvien tallentamisen.

Stream Vision 2. Wi-Fi-integraatio iOS- ja Android-laitteiden kanssa

Sisäänrakennettu Wi-Fi-moduuli yhdistää laitteen Android- ja iOS-pohjaisiin älypuhelimiin Stream Vision 2 -mobiilisovelluksen kautta. Tämä yhdistelmä tarjoaa loistavan mahdollisuuden, kuten langattoman laiteohjelmiston päivityksen, kuvien siirron mobiililaitteen näytölle reaaliajassa, kaukosäätimen digitaaliset toiminnot ja monet muut. Sovellukseen rekisteröityneille käyttäjille tarjotaan pilvitallennustilaa digitaalisella tai lämpökuvauslaitteella otettuja valokuvia ja videoita varten.

Parannettu WiFi-yhteys 2,4 / 5 GHZ aaltokaistan tuella

Thermion Duossa älypuhelimen vakioyhteystaajuusalue 2,4 GHz WiFi-kanavan kautta täydentyy tehokkaalla 5 GHz:n alueella. 5 GHz:n yhteys tarjoaa paremman kaistanleveyden, nopeamman tiedonsiirtonopeuden, häiriönsietokyvyn ja paremman yhteyden vakauden, mikä johtaa tuottavampaan ja helpompaan lämpötähtäimen käyttöön älypuhelimella.

Asennus tavallisiin 30 mm renkaisiin

Thermion Duo tarjoaa visuaalista estetiikkaa kaikissa metsästysaseissa. Ulkopuolelta kiikaritähtäin muistuttaa klassista päivätähtäintä 30 mm:n rungossa. Tämä muototekijä tarjoaa joustavuutta kiikaritähtäimen asentamiseen metsästysaseisiin käyttämällä hyväksi havaittuja rengasratkaisuja.

Valikoima 8 väripalettia lämpötilassa

Kahdeksan väripaletin valinnan ansiosta käyttäjä voi tarkkailla näkökenttää tehokkaammin, jolloin hän voi optimoida yksikön tiettyjä tehtäviä varten sekä reagoida muuttuviin havaintoolosuhteisiin. White Hot, Black Hot ja Red Hot ovat optimaalisia kohteen havaitsemiseen. Rainbow ja Ultramarine auttavat lisäämään tunnistamisen ja tunnistamisen mahdollisuuksia. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti sopivat parhaiten pidempään käyttöön.

Erittäin tarkka molemminpuolinen objektiivin tarkennus

Objektiiviobjektiivi, jossa on sisäinen tarkennusmekanismi, antaa selkeän ja terävän kuvan millä tahansa alueella. Ergonomiset tarkennuspyörät sijaitsevat oikealla ja vasemmalla puolella, mikä tekee tarkentamisesta helppoa joko vasen- tai oikeakätiselle.

Välitön käynnistys

Vain 4 sekunnin kuluttua siitä, kun painat virtapainiketta, Thermion Duo on täysin valmis työhön.

Laajakulmainen okulaari miellytävään havainnointiin

Tarkkailu Thermion Duolla ei rasita silmiäsi ja antaa metsästäjälle mahdollisuuden keskittyä täysin metsästysprosessiin. Laajakulmainen okulaari (29,5°) ja HD-laadun AMOLED-näytön laaja katselukulma takaavat miellyttävän kuvan havaitsemisen ja avaimenreikäefektin puuttumisen poistamalla turvallisesti 50 mm:n ulostulopupillin.

Optimoitu yhtäläinen näkökenttä lämpö- ja digitaalisille kanaville

Kunkin optisen kanavan suurennus vaihtelee välillä 2-16 kertaa. Suurennus muuttuu joko asteittain 2x-vaiheessa tai jatkuvasti asettaakseen ihanteellisen suurennussuhteen ja näkyvän näkökentän tietyille skenaarioille. Valtava etu on, että digitaalisten ja lämpökuvauskanavien suurennustekijät ja näkökentät kohtaavat. Näin metsästäjä ei menetä keskittymiskykyään havainnointiobjekteihin vaihtaessaan kanavalta toiselle – metsästäjä näkee saman kohteen samassa suhteessa, vain eri spektrissä.

Tehokkaiden kaliiperien rekyylikestävyys: 12 Gal., 9.3x64, .375H&H

Thermion Duo lämpökiikaritähtäimet ovat erittäin iskunkestäviä, ja niitä voidaan käyttää myös isompien kiväärien kanssa, joiden kaliiperi on 9.3x64, .30-06, .300, .375H&H jne., sekä sileäpippuisten ja pneumaattisten aseiden kanssa.

6 tunnin akunkesto yhdellä latauksella

Thermion Duo saa virtansa kahdesta ladattavasta akusta: yksi sisäänrakennettu kapasiteetti on 4,9 Ah, toinen vaihdettava 2 Ah:lla. Yksi lataus takaa jopa 6 tunnin akunkeston, joka kattaa kiikaritähtäimen aktiivisen käytön ajan. Vaihdettavan akun kotelon kohokuviointi on suunniteltu määrittämään sen sijainti tarkasti. Se mahdollistaa tyhjentyneen akun nopean ja varman vaihdon täydellisessä pimeydessä koskettamalla.

Täysin vedenpitävä IPX7

IPX7-vedenpitävyysluokituksen omaavat Thermion Duo -kiikaritähtäimet toimivat korkean kosteuden ja rankkasateen olosuhteissa ja kestävät puolen tunnin upotuksen veteen 1 metrin syvyyteen.

Käyttölämpötila-alue: -25 - +50 °C

Thermion Duo -kiikaritähtäimet on suunniteltu toimimaan laajalla lämpötila-alueella -25 - +50 °C. Pakkasenkestävällä AMOLED-näytöllä on erottuva nopea vasteaika ja se takaa terävän kuvan liikkeessä katsottaessa.


KYSY TARJOUS!!!!!!