Riistakamera akku 6V 12Ah | NITEforce

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

6V riistakamera akku on ehdoton lisävaruste, kun kameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan maastoon esim talvella.

NITEforce 6V 12Ah akun massiivinen 12Ah kapasiteetti on erinomainen valinta lähettävään riistakameraan, kun tarvitaan pitkäkestoista toiminta-aikaa maastossa!

Riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja pidempään. Akun käyttö edellyttää akkujohdon hankintaa kameran ja akun väliin.

Akku kannattaa haudata syksyllä tiiviissä muovipussissa hieman maanpinnan alapuolelle, jolloin päälle satava lumikerros toimii eristeenä pitäen akun plussan puolella ilman pelkoa sen jäätymisestä. Akun mahdollisen jäätymisen voi ehkäistä myös styroksilaatikon avulla.

NITEforce 6V 12Ah akun käyttölämpötilat ovat: -20°C … +50°C. Akku on yhteensopiva kaikkien 6V jännitteellä toimivien riistakameroiden kanssa.

NITEforce 6V akun 12Ah kapasiteetti antaa maksimaalisen toiminta-ajan riistakameraan!

NITEforce 6V riistakameran akun kuori on mustaa ABS kovamuovia. Täysin suljettu akku on huoltovapaa ja automaattisesti venttiilisäätöinen. Akku soveltuu jaksottaiseen tai valmiustilakäyttöön.

Käytettäessä riistakamerassa ulkoista akkua, voidaan kamerassa pitää myös alkaliparistot paikoillaan samanaikaisesti. Akun uudelleen latauksen ajaksi, tulee akku kuitenkin irrottaa kamerasta.

Akku ladataan uudelleen 6V yhteensopivalla akkulaturilla.

HUOM! Akun suositeltu latausvirta pienempi kuin 3.6A omaavat laturit.

Tuote on CE hyväksytty ja valmistettu ISO9001 standardin mukaisesti. Tuotteen takuu ½ (6kk) vuotta. Akku saapuu valmiiksi tehdasladattuna.

* Riistakameran akku ympärivuotiseen käyttöön
* Jännite: 6V
* Kapasiteetti: 12Ah
* Erinomainen valinta lähettävään sekä etäohjattavaan riistakameraan
* Yhteensopiva kaikkien 6V jännitteen omaavien riistakameroiden kanssa
* Huoltovapaa ja venttiilisäätöinen
* Kuori mustaa ABS kovamuovia
* Standardi F1 liitäntä (4mm leveys)
* Käyttölämpötila: -20°C … +50°C
* Suositeltu latauslämpötila: +25°C
* Akku irrotettava kamerasta latauksen ajaksi
* Oletettu käyttöikäarvio +18°C: 3 vuotta tai 250 purkua (100% tyhjä)
* Paino: n. 1650gr
* Mitat: 15cm x 9,5cm x 5cm