Riistakameralukko 145cm, NITEforce

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Suojaa arvokas riistakamera ennenkuin on liian myöhäistä!

NITEforce Trail Camera Locking Cable riistakameralukko pitää riistakamerasi paikallaan. Riistakameralukko käytettynä yhdessä metallisen riistakamerasuojan kanssa, takaa parhaimman suojan kamerallesi!

NITEforce riistakameralukko soveltuu lähes kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin joissa on lukolle tehty oma kiinnitysaukko. Riistakameralukko on yhteensopiva myös kaikkien valmistajien metallisten riistakamerasuojien kanssa.

NITEforce riistakameralukko on valmistettu 3mm Ø paksuisesta teräsvaijerista. Teräsvaijeri on päällystetty mustalla ABS muovilla joten se ei naarmuta arvokasta kameraasi. Mukana tulevan mustan munalukon avulla kameran saa lukittua puun ympäri paikoilleen.

Hyvä muistaa:
Mikäli lukittu laite anastetaan, se ei ole enää näpistys vaan varkaus josta on näpistystä kovemmat seuraamukset kiinni jäädessä. Lisäksi lukittu laite on aina työläämpi korjata mukaan kuin lukitsematon. Lukituksen hajotus vaatii useimmiten myös työkaluja eli teko on harkittu. Varkaudessa menetetty omaisuus kuuluu myös vakuutuksen piiriin.

Mustan munalukon mukana tulee kaksi (2) avainta. Riistakameralukon osat ovat säänkestäviä. Talvella lukkoon voi laittaa lukkosulaa mikäli jäätynyt vesi tukkii avaimen aukon. Talvikäytössä kannattaa aina pitää lukkosula mukana mahdollisen avaimenreikään jäätyneen jään poistamiseksi.

* Riistakameralukko lähes kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin
* Sopii kaikkien valmistajien riistakamerasuojien kanssa
* ABS päällystetty teräsvaijeri
* Teräsvaijerin paksuus Ø: 3mm
* Teräsvaijerin pituus: 145cm
* Munalukon mukana 2kpl avaimia