Säädettävä kiinnitysvaijeri, NITEforce Locking Lasso

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

NITEforce Locking Lasso on portaattomasti säädettävä kiinnitysvaijeri tärkeiden asioiden lukitsemiseen kuten riistakamera. Portaattomasti säädettävän kiinnitysvaijerin avulla voit kiinnittää suuren määrän erilaisia ​​esineitä esim riistakameran paksunkin puun ympärille tai vaikkapa kulkuvälineen (pyörä, mopo, kajakki, vene, laukku, puutarhakalusteet jne) paikkaansa.

NITEforce Locking Lasso on 2m pituinen teräsvaijeri, jonka pinnalla on kulutusta kestävä pehmeä kumipinnoite ehkäisemään naarmuja. Teräsvaijeri on 6mm Ø halkaisijan paksuinen.

NITEforce Locking Lasso on mahdollista lukita jopa 4 eri riippulukolla sen erityisen 4-piste lukitusjärjestelmän avulla. Se voidaan kiinnittää melkein mihin tahansa asentoon irrotettavalla ja kiristetyllä tavalla optimaalisen varkaussuojan takaamiseksi.

NITEforce Locking Lasson lukitussalvassa on 8mm Ø aukot jopa neljälle eri riippulukolle. Yksikin lukko Locking Lasson lukitsee portaattomasti juuri halutulle kireydelle. Voit itse valita haluamasi lukon ja mallin tai haluatko käyttää yhdistelmälukkoa vai avainta. Jos sinulla ei vielä ole riippulukkoa, suosittelemme käyttämään lukkoa jolla varmistetaan korkein mahdollinen turvallisuustaso sekä toimivuus eri sääolosuhteiden (talvi/kesä) vallitessa.

TEKNISET OMINAISUUDET
Vaijerin paksuus on 6mm ja kokonaispituus 200cm. Vaijerin pituus voidaan helposti ja tarkasti säätää haluttuun pituuteen. Asennuksen jälkeen vedä vaijeri tiukalle ja ohjaa vaijerin pää lukitusjärjestelmän läpi. Lukitse lopuksi lukitusjärjestelmä haluamallasi riippulukolla. Taipuisa teräsvaijeri on päällystetty säänkestävällä kumipäällysteellä ja on siten luotettavasti suojattu ruosteelta ja korroosiolta. Mikään ei estä kaapelilukon pitkää ulkona käyttöä, vaikka se olisi alttiina koville sääolosuhteille.

* Portaattomasti säätyvä lukitusvaijeri järjestelmä 4-piste lukitukseen
* Kumiverhoiltu 6mm Ø teräsvaijeri
* Teräsvaijerin pituus 200cm (2m)
* Voit käyttää haluamaasi lukkotyyppiä (ei sisällä riippulukkoa)
* 4 lukitusaukkoa
* Lukitusaukon koko Ø 8mm
* Kestää ulkokäyttöä ruostumatta
* Monipuolinen vaijeri jolla voidaan lukita useita erilaisia asioita kuten riistakamera
* Paino: 280gr
* Väri: Musta/Punainen/Teräs (kuvassa)