SANELLI Lihamestarin veitsisetti

OVH155,00 €
−23 %
119,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

SANELLI Lihamestarin veitsisetti sisältää 4 erilaista ammattitason veitseä, jotka ovat tarpeen saaliin käsittelyssä. Näillä pärjäät varmasti.


Setti sisältää:


-Sanelli Premana nylkyveitsi 18cm

-Sanelli Premana käyrä lihaveitsi 16cm

-Sanelli Premana yleisveitsi 18cm

-Sanelli Premana lihaveitsi 22cm


Taattua Sanelli ammattilaislaatua !!!!!!!!


TERÄT: pysyvä terävyys (54-56 HRC) AISI 425: Carbon 0,50%, Chromium 14%, Molybdenum 0,60% hyvä joustavuus suuri leikkausteho pitkä terän kestoikä terä muotoiltu ammattilaisen käyttöön erinomainen teroitusvara, terän muotoilu takaa tehokkaan tuloksen silloinkin kun tarvitaan voimaa leikkaamisessa, terä ei lohkeile.


KAHVAT: Veitsien kahvat on parannettu Biomaster teknologialla. Biomaster on pysyvä antibakteerinen suoja, joka koostuu epäorgaanisista hopeaioneihin perustuvasta aineesta, jota käytetään antibakteerisen ominaisuuden aikaansaamiseksi Sanelli veitsien kahvoissa. Korkea hopeaionien pitoisuus estää turvallisesti mikrobien ja bakteerien kasvun. Ainutlaatuinen ergonominen kahvan muotoilu on tulos tutkimuksista italialaisessa Teknisessä Korkeakoulussa (tutkimusyksikkö, nimeltään EPM: Ergonomics of Postureand Movement at the Milan polytechnic) tehdystä tutkimuksesta, mikä on toteutettu erityiseen tietojärjestelmään pohjautuvilla käyttötesteillä. Ergonominen muotoilu vähentää huomattavasti käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä. Pehmeä ja samalla hieman karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen. Kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen Materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40 C - +150 C) Veitset voidaan puhdistaa automaattisessa tiskaus- ja sterilointiprosessissa. Kahva on tasapainotettu terään nähden. Kahvan vihreä väri on helppo tunnistaa työpöydällä - se merkitsee parempaa työturvallisuutta.