Sanelli Premana japanilainen kokkiveitsi 18cm urilla

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Sanelli Premana japanilainen kokkiveitsi on ammattikäyttöön suunniteltu keittiöveitsi, joka sopii mainiosti myös kokkiopiskelijoille sekä kotikeittiöön. Veitsen työturvallisuutta parantaa mm. kahvan Biomaster-teknologialla luotu antibakteerinen suoja, joka estää mikrobien ja bakteerien kasvun. Kahvasta saa myös mukavan otteen työskennellessä, sillä se on pehmeä, hieman karhea ja terään nähden tasapainotettu. Lisäksi kahvan vihreä väri erottuu hyvin keittiötasoilla.

panilainen kokkiveitsi soveltuu hyvin esimerkiksi kasvisten ja hedelmien pilkkomiseen. Sillä saa leikattua tarkasti ja tehokkaasti niin yrtit kuin isokokoiset hedelmätkin. Veitsessä on terävänä (54 - 56 HRC) pysyvä, lohkeilematon 18 cm terä, jossa on urat.

Veitsi on EU:n elintarvikemääräysten mukainen ja myrkytön. Sitä on miellyttävä käyttää keittiötyöskentelyssä, sillä sen muotoilu on suunniteltu ergonomisesti. Veitsi on myös helppo puhdistaa, sillä se kestää automaattisen tiskaus- ja sterilointiprosessin. Lisäksi kokkiveitsi sietää rajutkin lämpötilan vaihtelut alueella -40 C - +150 C.