Sanelli Premana kokkiveitsi 30 cm.

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Sanelli Premana kokkiveitsi 30 cm.


Sanelli Premana kokkiveitsi sopii niin ammattilaisen ja ravintola-alaa opiskelevan käyttöön kuin laatuveitseksi kotikeittiöön. Erinomainen lahjaidea kokkausta harrastaville!

Sanelli Premana -kokkiveitsi tekee ruoanlaitosta helpompaa. Siinä on muun muassa loistava leikkausteho! Veitsi on varustettu 21 cm terällä ja urilla. Veitsi on muotoiltu ergonomisesti, joten sen käyttö rasittaa kättä mahdollisimman vähän. Veitsi on myös:

  • turvallinen
  • myrkytön
  • EU:n elintarvikemääräysten mukainen

Pehmeä, värillinen ja hieman karhea kahva parantaa työturvallisuutta, kun terään nähden tasapainotettu kahva mukailee liikettä, kahvasta saa hyvän otteen ja veitsi näkyy värin ansiosta pöydällä paremmin.

Veitsi kestää nopeitakin lämpötilamuutoksia (-40 C - +150 C). Terä pysyy hyvin terävänä (54 - 56 HRC), eikä se lohkeile. Käytön jälkeen tämä keittiöveitsi on helppo puhdistaa automaattisessa tiskaus- ja sterilointiprosessissa. Mikäli haluat pitkäikäisen keittiöveitsen, olet löytänyt etsimäsi tuotteen!

Sanelli Premana -kokkiveitsien kahvassa on antibakteerinen suoja, joka estää mikrobien ja bakteerien kasvun. Tämä on sarjan veitsissä olevan Biomaster-teknologian ansiota.