Sanelli Premana Yleisveitsi 18 cm

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Sanelli Premana Yleisveitsi 18 cm


Sanelli kokkiveitsi sopii niin ammattilaisen ja ravintola-alaa opiskelevan käyttöön kuin laatuveitseksi kotikeittiöön. Erinomainen lahjaidea kokkausta harrastaville!

Sanelli Premana -kokkiveitsi tekee ruoanlaitosta helpompaa. Siinä on muun muassa loistava leikkausteho! Veitsi on varustettu 18 cm terällä. Veitsi on muotoiltu ergonomisesti, joten sen käyttö rasittaa kättä mahdollisimman vähän. Veitsi on myös:

  • turvallinen
  • myrkytön
  • EU:n elintarvikemääräysten mukainen

Pehmeä, värillinen ja hieman karhea kahva parantaa työturvallisuutta, kun terään nähden tasapainotettu kahva mukailee liikettä, kahvasta saa hyvän otteen ja veitsi näkyy värin ansiosta pöydällä paremmin.

Veitsi kestää nopeitakin lämpötilamuutoksia (-40 C - +150 C). Terä pysyy hyvin terävänä (54 - 56 HRC), eikä se lohkeile. Käytön jälkeen tämä keittiöveitsi on helppo puhdistaa automaattisessa tiskaus- ja sterilointiprosessissa. Mikäli haluat pitkäikäisen keittiöveitsen, olet löytänyt etsimäsi tuotteen!TERÄT: pysyvä terävyys (54-56 HRC) AISI 425: Carbon 0,50%, Chromium 14%, Molybdenum 0,60% hyvä joustavuus suuri leikkausteho pitkä terän kestoikä terä muotoiltu ammattilaisen käyttöön erinomainen teroitusvara terän muotoilu takaa tehokkaan tuloksen silloinkin kun tarvitaan voimaa leikkaamisessa terä ei lohkeile


KAHVAT: Veitsien kahvat on parannettu Biomaster teknologialla. Biomaster on pysyvä antibakteerinen suoja, joka koostuu epäorgaanisista hopeaioneihin perustuvasta aineesta, jota käytetään antibakteerisen ominaisuuden aikaansaamiseksi Sanelli veitsien kahvoissa. Korkea hopeaionien pitoisuus estää turvallisesti mikrobien ja bakteerien kasvun. Ainutlaatuinen ergonominen kahvan muotoilu on tulos tutkimuksista italialaisessa Teknisessä Korkeakoulussa (tutkimusyksikkö, nimeltään EPM: Ergonomics of Postureand Movement at the Milan polytechnic) tehdystä tutkimuksesta, mikä on toteutettu erityiseen tietojärjestelmään pohjautuvilla käyttötesteillä Ergonominen muotoilu vähentää huomattavasti käden väsymistä jatkuvassa työskentelyssä Pehmeä ja samalla hieman karhea materiaali tekee kahvasta työturvallisen Kahvan materiaali on myrkytön ja EU:n elintarvikemääräysten mukainen Materiaali kestää suuria ja äkillisiä lämpötilan muutoksia (-40 C - +150 C) Veitset voidaan puhdistaa automaattisessa tiskaus- ja sterilointiprosessissa Kahva on tasapainotettu terään nähden Kahvan vihreä väri on helppo tunnistaa työpöydällä - se merkitsee parempaa työturvallisuutta.